בנות איזה חלום חלמתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מרוב שהוא ניה מציאותי והרגשתי כל רגש ותחושה התעוררתי ממנו בהרגגשה קשה מאוד ואני ממש לא מצליחה לחזור לישון!
    חלמתי שאני בהריון, חודש שמיני.. ואני יולדת לפני הזמן בלידה קלה באופן קיצוני.. אחרי שהתינוק נולד אני מניקה אותו ואז הולכת בעצמי לחפש חנות שמוכרת סימילאק אבל לא מוצאת שום חנות! רק אחרי איזה 4 שעות מצאתי משהו.. בקיצור אני זוכרת שבאתי בערב כבר לבית והתינוק לא התעורר הוא ישן רצוף איזה 9 שעות ונורא דאגתי לו אבל בעיקר דאגתי לליעד שיהיה לו קשה לקבל את המצב החדש וששניעם יבכו לי בלילה.. ואני ממש זוכרת את ההרגשה הנוראית שהרגשתי.. כאילו זה קורה במציאות. ולסיום כל חלום מזעזע בה גם סוף מזעזע שבעלי אמר לי בו שהוא כבר לא אוהב אותי ועוזב אותית בשלב הזה עתעוררתי. בעעעעע חלום טוב חלום שלום
13 תגובות
עמוד 1
  • היה *
    בא *

מגע מעצבן
  • היה *
    בא *

מגע מעצבן
  • חלום טוב חלום שלום

• טלי אני שעתיים אחרייך התעוררתי מסיוט שלא נדע...עדיין עם האדרנלין גם
    ועם ההתנשפויות.
    . יש משהו באויר!
  • גם אני חלמתי חלום בלהות בלילה שהוא מאוד דומה למה שסיפרת...
    מפחיד...
    ואני באמת בחודש שמיני חוששת שהגברת תיוולד לפני הזמן...
    אוףףףף... למה אני פרנואידית?!

• וואי גם אני חלמתי סיוטים
  • בס״ד

חלום טוב חלום שלום

מה קרה לכולכן עם החלומות היום?

• בס"ד

כל החלומות טובים תהפכו הכל לטובה , לכולכן יהיו ילדים בריאים שיוולדו בזמנם בחודש תשיעי לחיים טובים ולשלום לכולכן
  • המוני ושיהיה חג שמח ושבוע מבורך חלום טוב חלום שלום -חלומות שווא ידברו
  • וואוו איזה חלום מוזררררר
    מה קורה לכם עם החלומות???

• זה רק חלום
  • באיזה שעה הלכת לישון ובאיזה שעה חלמת את החלום?

אם זה לפי השעה של ההודעה (סביבות 1 בלילה)
    זה נקרא חלום שקר
    אם זה באמצע הלילה זה חלומות של התת מודע
    ואם זה לקראת הבוקר זה חלום אמת

החלומות של תחילת הלילה אלו חלומות שקריים ואין לך מה לחשוש מהם בכלל!!
    יש לכל דבר סיבה אבל לא נראה לי שאעלה את זה לפורום.
  • רק דבר אחד אני יגיד שזה יכול רק להועיל פה לכולן,

כל חלום גם חלום של אמת בשעות של לקראת הבוקר אפשר להפוך לטובה,
    לא טוב לספר לכל אחד חלום שחלמת אלא רק לקרובים ואוהבים שלך,
    מאחר והפתרון של החלום הולך אחר הפה, גם אם חלמת חלום גרוע מאוד ובאמת מבשר לא טוב ברגע שתספרי אותו למישהי והיא תפרש לך את החלום לטובה כך יהיה, לכן המשפט חלום טוב חלום שלום לא נאמר סתם, אל תגידי על אף חלום שלך שהוא לא טוב. ותמיד תספרי למישהי שתפתור לך אותו במילים חיוביות ואת גם בעצמך יכולה לפתור ולהגיד בפה פיתרונות טובים והכל יהיה בסדר..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה