חניון - אצלי בבית!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה כשאבא משוגע על גלגלים ובעל רמת התפתחות של ילד עם כרטיס אשראי????
    כן, כן בדיוק מה שאתן חושבות.
    יש לי בבית חניון!!!!
    לאורי יש יומולדת השבוע, הילד קיבל טרקטורון אדום וסקסי (אבא שלו סחט את הסבים והסבתות כלכלית!!!!)
    וכשהיה בחנות ראה אופנוע מיניאטורי חשמלי בול לגודל של אמילי, מה אגיד לכן, היא לא יורדת ממנו, אתמול ניסתה להכניס אותו למיטה. איך שהיא מתעוררת הילדה ישר על האופנוע (אבא שלה אפילו דמע מרוב אושר)
    וחוץ מזה, יש אופנוע חשמלי גדול של אוריקי (שקיבלנו בירושה לפני שנה מדודים שלי)
    אני לא מדברת על אופניים של אוריקי שהוא קיבל מהסבים שלו לפסח, על 2 תלת אופנים (גם ירושה מהדודים שלי), 2 קורקינטים (אחד מהשכנים ואחד מהדודים)ובקיצר, אני מרגישה מקופחת.... גם אני רוצה טרקטורון, ואופנוע מינימום קורקינט!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • מצחיקה!
    אני מציעה שתקחי שקל על כל חנייה
    ו-5 שקלים על יום שלם...

• ואואואו חלום של בית!
    איך הכלבות? מתרגלות ירידה מתחת לשולחן?
  • הכלבות מתורגלות בבריחה מכלי רכב....
    יש לנו אחרי הכל, משאית ע-נ-ק-י-ת שדרסה את המסכנות שלי כמה וכמה פעמים, 2 בימבות שעלו עליהן אלפי פעמים.
    ובקיצר, הן בורחות למדרגות. מיומנות כבר!
    חחחחחח

וכן הבית שלנו זה מגרש צעצועים ענק, כולל משחקים בגינה.
  • חלומו הרטוב רטוב רטוב של בעלי

• חחחחחחחחחח

• אולי פוסטי פשוט תשחק בבובות

• בשבילל זה בעלי רוצה בן בשביל מכוניות ואופנועים וטרקטרונים .. ולנסיכה שלי מספיק ביינתים בימבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה