היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני תמיד רציתי 4 ילדים. בעלי מקובע על 3. עכשיו אחרי שעשינו כבר שניים הוא לא בטוח שהוא רוצה יותר. הוא אומר שזה קשה לו.. ושהעול הכלכלי כבד מידי.. לגדל ילדים היום זה לא מה שהיה פעם.. הוא כבר בן 41 ולא התחלנו צעירים את כל העסק...וצריך שיהיה מה לתת שיהיה להם ביטחון כלכלי ולא לעשות ילדים בלי לחשוב על העתיד שלנו ושלהם.. ועוד אין ספור טענות.. שאין לי ברירה להסכים איתם חלקם נכונים אבל אני פשוט לא רואה את עצמי רק עם שני ילדים זה נראה לי נורא מעט :( נורא מתסכל...
5 תגובות
עמוד 1
גם אני רציתי בית מלא ילדים , אבל אני נוטע להסכים עם בעלך ... המצב הכלכלי היום מאוד משפיע וזה חבל מאוד, והוא לא הולך ומשתפר זה מה שמעצבן בעניין. אני מעדיפה כרגע שיהיה לי שני ילדים וביטחון כלכלי שאני אוכל לדאוג להם בעתיד מאשר יהיה לי 3-4 ילדים ואני לא אוכל לעזור להם.
ממש מבאס. אבל אני מסכימה עם בעלך.
אני לא יכולה לקבל את זה שעושים ילדים אחד אחרי השני, ורק אחר כך בדיעבד עומרים לרגע לחשוב אם יש כסף לזה. היום ילדים זה מותרות
לצערי גם אני מסכימה עם בעלך. ילדים זה המון הוצאות וצריך להאכיל לדאוג לכולם. חלום חיי המון ילדים, אבל אנחנו ככל הנראה לפחות לעכשיו עוצרים!!
גם אני מסכימה עם בעלך למרות הקושי בעניין זה לא רק להביא ילדים וזהו צריך לחשוב קדימה למרות יש שאומרים שכול ילד מביא את המזל שלו צריך להיות מציאותים והיום לצערנו המציאות עגומה למדי בנושא סורי
אני דווקא לא מסכימה עם בעלך אני חושבת שהנטל הכלכלי הא כבד אבל אין הרבה הבדל בין שני ילדים לבין שלושה (תלוי איך מגדירים כמובן...) אם שמרת דברים מהילדים האחרים זה בהחלט יכול להקל ובתור התחלה תינוק קטן לא אמור ״לעלות״ הרבה כסף סהכ חבילת טיטולים ומטרנה (בהנחה שיש לך את שאר הדברים) אפשר להשיג הכל ביד 2 או באתר אגורה ולגבי גני ילדים, אין ספק שניתן לעמוד בזה אם מצטמצמים בדברים אחרים ככה אני רואה את הדברים. זה הכל עניין של בחירה איפה שמים בגן ואיזה גן. אני אישית תמיד אחתור לוותר על קניות בגדים ופרטים מיותרים שעולים הון ולא להניח לחלום שלי למשפחה גדולה. אני לא אקנה הכל חדש וצעצועים מתוחכמים אלא אשתמש במה שיש. כמו שאומרים - הדברים לאט לאט מסתדרים...