היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוףףףף אני לא יכולה לסבול אותה!!!! היא כזאת מעצבנת!!!
10 תגובות
עמוד 1
מוכר
סיוטטטטט גם לי יש את כזאתתת מה בעלך אומר על כל זה ?? עם הוא תומך בך אז סבבה אל תתרגשי שתתפוצץ
מעצבנת חמותך..... אני את שלי העמדתי מהר מאד במקום וגם את יכולה. קצת סבלנות, ולשון חדה לדוגמא: "הבן שלי הוא שלי" - יופי תודה רבה לך עשית עבודה מעולה בגידולו עכשיו הוא שלי! לגבי עופרי - תבהירי לה "תודה אבל הטיפים שלך רק מבלבלים אותי, אני אמא שלה ואני יודעת הכי טוב מה טוב בשבילה, אם ארצה משהו אשאל".
חוץ מזה קבלי המון חיבוקים
איזו מכה פשוט תתעלמי נכנס מצד אחד ויוצא מהצד השני
נראה לי שחמתך אחות של חמתי
הבעיה היא שם אני מעמידה אותה במקום היא יכולה פשוט להתחיל לבכות ולעשות לי רגשות אשם... בעלי גם אומר לי להעמיד אותה במקום וגם כשהייתי איתה בטלפון כשהיא 'ביקשה סליחה' הוא אמר לי 'תגידי לה עכשיו הכל ותסגרי את הסיפור' אבל כמו שהבנתם היא מתעלמת מהטענות שלי במקרה הטוב, במקרה הרע היא נעלבת ובוכה
אוףףף באמת מפגרת על תתייחסי מאמי את אמא נהדרת שאף אחד לא יוריד לך את הביטחון ובטח ובטח לא חמה מפגרת ששומעים שיש לה בעיה [/center]
בשתי מילים: יא וואלי!!!! במילה אחת: תתעלמי!
תגידי "בסדר" ותעשי מה בראש שלך. הכי נונשלנט.
למזלי זה לא מוכר לי אבל אני בטוחה שאם זה היה קרוב להיות מוכר לי הייתי מתנהגת בדיוק כמוך!! כל אמא יודעת הכי טוב מה טוב לילד/ה שלה ולכן מה שאת צריכה לעשות במידה וזה שוב קורה זה "לעזור" לה במטבח ועל הדרך להגיד לה מה את חושבת ומה מפריע לך.. אני בטוחה שזה יהיה מכובד ובעל הערכה להמשך הדרך אחרי הכל בעלך תמיד ישאר הבן שלה לא? חשוב שתנסו ללבן את העניינים שיהיה לכולכם יותר כיף ונעים להפגש בפעמים הבאות כמו בחגים ואפילו להדלקת נרות חנוכה.. שיהיה חג וחיים מאושרים,מתוקים ומוארים כמו כל הסמלים שמסמלים את החג...
יש לי רעיון לגבי סעיף 1. "תעזרי לבעלך בלימודים" - אני ניסיתי, הבן שלך חכם יותר ממני...מה אני יכולה לעשות