סקר השאלה הטיפשית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה השאלה טיפשית ביותר ששאלת.במהלך ההריון?
    אני שאלתי את הרופא בהריון הראשון האם העובר מרגיש שאני מלטפת לעצמי את הבטן!
    אז לא הוא לא מרגיש. חחחחחחח
23 תגובות
עמוד 1
  • אני פעם אמרתי לרופא שלי שרני רוצה ללדת בבית חולים כרמל
    כי אמא שלי ילדה שם
    וכי אני נולדתי שם

תארי לך את פרצופו...

• חחחחחח
    שאלתי: כשאני שרה לעובר שבבטן הוא מתחיל ל לבעוט ממש חזק. זה אומר שהוא אוהב את זה או לא.
    חחחחחחח
    אז הרופא אמר לי שאני אדגים לו איך אני שרה והוא יגיד לי אם אני מזייפת או לא. חחחחח
    רופא סטלן היה לי
  • חחחחח
    כשהחלטנו שאנחנו רוצים להיכנס להריון, באתי לביקור אצל רופא נשים שלי ואמרתי לו שאנחנו רוצים להיכנס להריון ושאלתי אותו :"מה צריך לעשות?" הוא נקרע מצחוק ואמר : " את באמת צריכה הסבר איך עושים ילדים?"
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • נזכרתי בעוד משהו.
    שאלתי את גיסתי שכבר היתה אמא איך יודעים שנגמר החלב בציצי בזמן ארוחה, מה יש רעש כמו הסוף של מילקשייק?
  • אני שאלתי כל פעם את הרופא על תנוחות סקס בהריון
    והוא כל פעם ענה בחיוך
    ״תתפרעו ילדים ... הכל תופס אבל בלי עמידות ידיים!!!״

• שאלתי בסקירה המאוחרת איך לעזאזל עושים בנות?!!! כשנודע שהשלישי זה בן
    הרופא אמר להחליף קבלן

• השאלה הכי טיפשית שלי הייתה במהלך הלידה.. בפתיחה 8 נגמר לי האפידורל וכאבי תופת של הזרוז והצירים לא רצו לתת לי עוד אפידורל.. אז נעמדתי כולי מעורפלת, הוצאתי לעצמי (!!!!!!!) את העירוי מהיד ושאלתי אני יכולה ללכת הביתה?
  • השאלה הכי טיפשית שלי הייתה במהלך הלידה.. בפתיחה 8 נגמר לי האפידורל וכאבי תופת של הזרוז והצירים לא רצו לתת לי עוד אפידורל.. אז נעמדתי כולי מעורפלת, הוצאתי לעצמי (!!!!!!!) את העירוי מהיד ושאלתי אני יכולה ללכת הביתה?
  • חחחח הכי פאדיחות היו לי נראה לי בלידה : הרופא אמר לי ״שתי לחיצות והיא בחוץ״ ואני שאלתי ״מי?!״
  • חחחחחח קרועות
  • אני שאלתי אם אני שוכבת על הבטן התינוק יכול להיחנק או שאני מוחצת אותו בטעות חחחחחחחח
    [/center]
  • אההה וגם אם מותר לאכול רוטב אלף האיים ורוטב שום חחח
    הרופא אמר לי תתפרעי
    [/center]
  • אני שאלתי אם מותר למרוח קרם גוף ??

מותר!!!

• במהלך ההריון לא זוכרת שהיה משהו......

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שאלתי את חברה שלי אם כשאני ובעלי מקיימים יחסים אז הוא רואה את האיבר של בעלי שם(גוף זר נכנס)חחחחחחחח

• אנל'א יודעת מי הרופא שלך אבל העובר מרגיש הכל!
    יש לו קשר רגשי מאד הדוק איתך. כל דבר שאת מרגישה, הוא מרגיש.
    אם למשל את מרגישה רצון ללטף אותו ואת נוגעת בבטן, הוא מרגיש את זה. הוא יודע את זה כמו תוכנה פנימית שקיימת בו.
    אם את מרגישה רגשות של דחייה אליו, הוא מרגיש את זה גם כן.
    כשאת בלחץ הוא מרגיש, כשאת עצובה הוא מרגיש, כשאת שמחה הוא גם כן מרגיש.

שמתי פה פעם קישור להרצאה מדהימה בנוגע למחקרים אחרונים בנושא עוברים.

אז ככה שלדעתי, מה ששאלת, היא לא שאלה טפשית בכלל.

אצלי הטמטמת הריון באה לידי ביטוי כשאני גולשת בפייסבוק במחשב ואז פותחת פייסבוק בסמרטפון כדי לראות אם יש שם משהו חדש....
  • הכוונה היתה שהוא מרגיש ישירות.
    כן העוברים מרגישים תחושות של לחץ, רוגע, שמחה - כל זה הודות להורמונים אשר משתחררים בעת תחושות אלו.
    אם אני מלטפת לעצמי את הבטן, זה נחמד לי מאד ומעלה לי חיוך אשר משחרר את הורמוני האנדורפינים, את ההורמונים הללו העובר מרגיש ו"יודע" שכרגע נעים לי ונחמד לי.
    ואת כל זה ידעתי לפני ששאלתי את הרופא. רצילי לדעת אם אני מלטפת בחלק הימני של הבטן הוא יזוז לשם, תחושה ישירה ולא הורמונאלית

יאללה בנות, תשחררו עוד שאלות....
    ולא רק את הרופאים!

• ליבי - הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן חמישה הרגת אותי.......
  • שאלתי אם השיערות שנושרות לעובר עשויות לצאת בהפרשות.

• אוי כמה שהצחקתן אותי!!!!!

אני חושבת שהתינוק כן מרגיש את הליטוף ב"גילאים" מאוחרים. ראיתי על זה סרטון איפשהו ביוטיוב ואני יכולה להגיד שיוצא לי "לשחק" עם הילדה שלי לפעמים. כשאני שוכבת אני לוחצת עם האצבע (לא חזק מידי) על הבטן איפה שהיא בערך והיא מחזירה בעיטה. אם אני מפסיקה ללחוץ גם היא מפסיקה לבעוט :)

עוד לא היו לי שאלות מטומטמות או כאלה שהבנתי שהן מטומטמות. אבל לפני כמה ימים עמדתי מול מראה בחדר שינה וכנראה עשיתית פרצוף מתאמץ אז בעלי שאל אותי מה אני עושה. עניתי לו שאני מכניסה את הבטן והוא ענה לי בצורה מאוד רגישה " מאמי אני לא חושב שזה מצליח לך". ברור שלא! אני סוף חמישי, כמה שאני אתאמץ לא לנשום יש לי כרס :D

• בלידה של הבכורה שנולדה טבעי, בסוף כשהיא יצאה אז אמרתי למיילדת
    " ברוך השם זה סןף סוף נגמר" ואני לא אשכח את הפרצוף שלה שהסתובבה אלי צוחקת ואמרה לי " מתוקה עכשיו זה רק מתחיל !"
  • סוף סוף נזכרתי ביציאה טפשית משלי, פלא ששכחתי אותה בכלל!!!!
    כשהייתי כבר בשלב הלחיצות, התחלתי ללחוץ ואז הרגשתי הקלה,
    מה שקרה בפועל זה שהראש כמעט כמעט התחיל לבצבץ ואז חזר פנימה

אחרי זה שוב היה לי סט של צירי לחץ (3 בסך הכל) אז לחצתי ולחצתי
    ואז אחרי 3 לחיצות הרגשתי הקלה... אז אני בשיא הטבעיות
    ספק שואלת, ספק קובעת אמרתי לבעלי ולמיילדת - היא שוב חזרה בחזרה..?!
    בעלי והמיילדת היו ככה -
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה