אז ככה... או במילים אחרות: אלוהים שישמור אותי!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלול קנה משקל לא יכלתי להתאפק לא עד יום חמישי בבוקר אפילו לא עד מחר בבוקר עליתי עליו ו...
23 תגובות
עמוד 1
כמה את כבר שוקלת יא שחיפית? 55???? חסר לך ותגידי : לא - יותר - 57... מכותתצצתצצת
חחחחחחח אני הולכת להישקל מחר ונעשה שרשור משקל.. גם אני נהייתי בטטה לא קטנה...
כנ״ל!!
רק שאני לא יודעת איך להתחיל אני לא אוכלת כלום כל היום ובערב דוחפת מה שיש
מיכל יא מעצבנת!! 57 זה היעד שלי בחלומותי הפרועים ביותררררר
אני הורדתי את מה שעליתי בהריון ועוד 2.5 קילו...
מיה, 57 ק״ג זה היעד שלי. משקל החתונה שלי...
גם אני מצטרפת
טוב אני מצטרפת ! עליתי כבר חצי קילו ואין מצב שאני עולה עוד!!! עד טרימסטר שני ... אז אני יכולה חצי קילו בחודש וזה תקין ... אחרי החופש חוזרת לפעילות ספורטיבית שלי הליכות וריקוד והכל יהיה מעולה לגבי האוכל לשמחתי התאבון ירד
חחחחחחחח סורי שאני צוחקת אבל זה תמיד ככה כשעולים על משקל אחרי הרבה זמן אני גם ככה
מצטרפת
אני מצטרפת!! אני זוללת לאחרונה כמו ....
אני כל כך מבואסת מיזה... כולי בבאסה אמיתית אני פשוט בבון! ואתן יודעות מה זה בבון כן? בבון זה קוף
גם אני
מיה - בצחוק
מיכלי- גם בצחוק
חחחחחח קובבות
סורי, לא יכולה לעזור לך אני ירדתי נראה לי אני יותר רזה ממה שהייתי לפני ההריון
גולי, אני שוקלת לעשות עלייך חרם
יאללה, גם אני בפנים. מזה לא בא לי להיות הריונית קובבה ואחר כך להוריד את כל זה...איזה סיוט!
אז אין יותר רוגלך עם הכוס קפה (הבודד היחיד של כל היום) של הבוקר???
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!
הייתי מתה לשתות עכשיו קפה ,פשוט לא מסוגלת, ככה אני הייתי חיה כל היום בא לי משהו חם אני שותה קפה ואז לא נופלת על המקרר ועכשיו אין ,גם תה אני לא מסוגלת איזה באסה זה חחח חשבתי על שוקו חם אבל זה מלאאאא סוכר
יאללה ברעל!!!! בכל הכוח....
גם אני עליתי היום על המשקל ונהיה לי רע, אבל ממש רע. בעעעעעעעע עד יום חמישי מכווה שזה ישתפר!!
בהצלחה בובה
אני 5 קילו פחות ממה שהייתי לפני ההריון אבל עדיין עם עודף משקל גדול...!! אני מצטרפת לשרשור
נושא כאוב מאוד איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך