היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
4 ימים לחלום ולהתרגש 4 ימים לחשוב ולהמר 4 ימים להסגר על שם 4 ימים לארגן את הבית טיפ טופ 4 ימים לכבס את הורודים 4 ימים להרגיש אותה בתוכי 4 ימים לבטן עגלגלה ונמוכה 4 ימים לכאבי גב וקוצר נשימה עוד 4 ימים נפגש עם הנסיכה שחיכינו לה 9 חודשים עוד 4 ימים היא כאן, איתנו.
קשה לי להאמין שכך יסתיימו להם 9 חודשים מרגשים, מלחיצים, מלאים בחלומות ותהיות ושינויים.
שבוע 40- אוטוטו פה.
20 תגובות
עמוד 1
אמן!
ובידיים מלאות בעזרת ה׳
מרגשת אחת! שתהיה לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות
מרגששש אוטוטו!!! יאללה שיקרה כבר ושתצאי בידיים מלאות
יש מצב שפספסתי משהו
חחחח נופר אל תבאסי אני בתקווה ללדת עוד לפני
מאמי בקלות ובידיים מלאות עם תינוקות וורודה ושמנמנה אמן
שירה, לכי ללדת כבר
מרגשת
בוקר טוב...
קודם כל- שתהיה לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות
דבר שני- חלמתי עלייך...
יפתי איזו מרגשת את
מרגשת אחת!!!!!!
שתהייה לך לידה קלה ותצאי בידיים מלאות. בשניה שהיא תסתכל עלייך היא תבין שזכתה באמא מדהימה!
אז יאלללה קישתא!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
מלחיץ ומרגש שזה מתקרב, נכון?
יהיה בסדר את יודעת מה הכי מדהים? זה כמו שאת אוהבת את נהוראי עכשיו תאהבי עוד אחד! ולא על חשבון אף אחד!
כיף גדול
העיקר הבריאות
שירוששששש מגיע לך הטוב ביותר אמן שתלדי בשלום ותצאי בידיים מלאות אני מאחלת לך שתמשיכי להיות כמו מצחיקה וחיובית כי את מקסימה אמיתית
וווואי שירוש איזה יופי לשמוע מותק שיהיה לכ9ם המוווון מזל טוב
אהובה שלייייייי..........
מרגש...
שיעבור בקלות
לידה קלה בובה ובידיים מלאות!!
ריגשת עם הכתיבה שלך! מאחלת לך לידה קלה ובידיים מלאות!!!!