היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי בנות אני מאושרת לראות את ההתרגשות שלכן יהיה כיף כמו כל שנה ונתחיל בקרוב ההכנות הראשוניות לוקחות זמן בגלל זה מתארגנים כל כך הרבה זמן מראש
אני כרגע במחשבות.לא בטוחה עדין שאשתתף. לקראת הסוף ניראה את כל המשתתפות ואז אחליט. שנה שעברה התבאסתי על הענקית שלי בגדול.:(
יכול להיות שגם אני אצרף עדיין לא בטוחה.. אלה למה התבאסת על ענקית שלך? רק אם בא לך לענות
תראי אני ממש השקעתי בחבילה שלה.ולא בגלל הבחינה הכספית אני באמת חשבתי על הרבה מימדים ועשיתי לה ממש הפתעה,הורדתי שירים עשיתי לה דיסק לקט פיתחתי תמונות שלה ועשיתי מין קולאז'ים כאלה ומתנות לילדים וגם בשבילה..והיא נעלמה. אפילו לא ניסתה ללנחש מי אני. וזה ביאס אותי מאוד. כי הרי המשחק זה לא מי מקבל מתנה שווה או פחות שווה זה המשחק עצמו. וזה היה חסר לי.. החלק הכי כייפי של המשחק. אני מפחדת שזה יקרה לי שוב. לא בא לי להתאס.במיוחד שלא הכרתי אותה לפני המשחק ועשיתי ממש תחקירים חחחח בסוף זה לא השתלם. את יודעת כשאת עושה משהו ואת חושבת שנתת מעצמך בא לך לשמוע פידבק טוב. וזה לא היה שם.
אלה- יאללה!! נעשה לך חוויה מתקנת
גם אני רוצה להשתתף. קראתי את הוראות המשחק משנה שעברה ונראה לי ממש כיף ואני בהחלט מוכנה להשקיע בחבילה טובה. רק שאני לא יודעת אם אוכל להיות פה בפורום באותם ימים של ניחוש, כי אני לא רציף פה. לפעמים יש גורמים אחרים שמונעים ממני להיכנס רציף כמו עבודה עד מאוחר, בית, משפחה וכדומה....... באסה