שמן קיק..????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנוווות
    יש משיהי ששמן קיק עזר לה לזירוז הלידה או לפתח צירים?
    ניסתי הכל זה מוצא אחרון..
    אני מוכנה לעשות הכל רק שלא יעשו לי קיסרי נוסף
    אני באמת רצה ללדת רגיל לא להגיע ל42 ובסוף ינתח אותי
    ובגלל שלא מוכנים להביא לי זירוז בתל השומר בגלל הקיסרי חשבתי גם על האופציה של השמן

אני אשמח לשמוע חוות דעת..
4 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה לאחותי היה קיסרי עם התאומים שלה
    ולידה אח"כ לא התקדם והיא גם פחדה מאוד מקיסרי
    אז היא שתתה שמן קיק זה עשה לה שילשולים מטורפים שגרמו לצירים אבל מאוד מאוד מאוד חזקים - כאילו זירוז.
    היא הגיעה לבית חולים אמרו לה פתיחה 2.5 אבל צירים כמו פתיחה 10.
    וכמובן לא יכלו לתת לה אפידורל עד שהפתיחה תגדל.

היא סבלה הרבה שעות עד פתיחה 3.5 ואז נתנו לה אפידורל.

תעשי את השיקולם שלך אבל קחי בחשבון שזה מאד כואב.

בהצלחה!!
  • אני לא יודעת עם שמן קיק מזרז או שהוא גורם להרחבת הנרתיק של יהיו חתכים
    בכל אופן בעז"ה שתלדי רגיל בקלות בקלות בידיים מלאות

• הייתי בשבוע 40 וניסיתי את זה חוץ משלשולים חריפים וגועל נפש זה לא קידם לי כלום
    לא מומלץ לא הייתי עושה את זה בדיעבד סיוט ולא עזר בכלום

• אני גם הייתי מיואשת ושתיתי שמן קיק.....אבל לא את כול הכמות שאמרו...חצי ממנה..ובאמת 2 שעות אחרי התחילו כאבי בטן חריפים מאוד.....3 ככה שגרמו לי לי ממש לצרוח(יותר מהצירים) ואז התחילו הצירים -אבל,לא היו לי שילשולים בכלל(מוזר)
    אני לא יודעת מה להגיד לך כי יכול להיות שבלי קשר היתה אמורה להתפתח לידה וזה רק זירז או שאפילו היה נראה שזה מזרז ובאמת זה היה זמן ללידה.....
    אני גם ילדתי בתל השומר ודווקא אני יודעת שהם כן ממליצים על זה שם....אבל ממליצה לך לשאול את ברופאים בכול מקרה אם זה טוב לך....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה