שביתת אחיות זה גם במחלקת יולדות?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אימלה אם אני אצטרך ללדת...
    יש מיילדות?..

15 תגובות
עמוד 1
  • אל תגזימי
    בטוח שיש

• מילדות הן לא אחיות
  • מיילדות הן כן אחיות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אבל אין שביתת מיילדות אל דאגה

• האחיות שובתות ועובדות במתכונת שבת, נדמה לי. לידה לא סובלת דיחוי.
    אני בטוחה שלא ינטשו יולדות, אל דאגה...

ולא רק שמיילדות הן אחיות, זו ההתמחות הנחשקת ביותר, לא, מאיה?

• אחרי שהייתי במיון יולדות גם בשישי וגם אתמול אני יכולה להגיד לך שיש גם אחיות וגם מיילדות אז אין לך מה לדאוג

• באמת מיילדות הן אחיות???? בחיי שלא ידעתי!
  • אז כן מיילדות הן אכן אחיות לכל דבר ! מה שכן מיילדות זה לימודים בנוסף לתואר בסיעוד , כלומר לימודים של 6 שנים לפחות ,וקרן לגבי נחשק ביותר ,אז קודם כל חייבים חיבור וחייבים לאהוב את זה , לא כולן רוצות ולא כולן מסוגלות , זה תחום נפלא אך עם המון אחראיות לפעמים יותר מרופא ...
    אני מכירה המון בנות שרצו להיות מיילדות אך ברגע שהן עמדו אפילו מהצד בלי לעשות את מה שהמיילדת עושה הן עשו אחורה פנה... תחום מרתק אך קשה מאוד פיזית ונפשית ובאותה מידה מתגמל מאוד מבחינת סיפוק
  • מיון יולדות מקבל כמה אלפי שקלים על כל לידה- נראה לך שהם יחסכו שם ויפסידו "לקוחות" פוטנצאיליות.....????

• לידה זה גם נחשב "מקרה דחוף" או מקרה של מציל חיים או איך הם מגדירים את זה שם...

• רגע, תרשי לי ..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• בפורום אחר כתבו שבחדרי לידה השביתה אינה מורגשת (כאמור שירותי חרום), אך במחלקת יולדות השביתה מורגשת ועוד איך...
    אני באמצע שבוע 38 כך שעלולה להיות מושפעת מהמצב - כנראה נצטרך לשריין קרובים/חברים שיעזרו, והמחשבה על ביות מלא עם העולל נראית לי כרגע יותר מאשר אי פעם.
    קיימת האפשרות גם לחתום על שחרור מוקדם, בתנאי שהאם והתינוק בריאים ללא כל סיבוכים.
  • אני עובדת במחלקת יולדות, לא שובתות! עובדות כרגיל, בתקן רגיל...

• אמרו מפורשות בכל מקום שמח' יולדות לא שובתים.
  • חחח ברור שיש אני ילדתי בשביתת רופאים שהייתה
    [/center]
  • אז לא שובתים?..
    סבבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה