מיה, ליבי (בז'יז'יניה) ושאר המדאיטות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לכתוב שאחרי שהבטחתי שאתמול אני חוזרת למסלול ולשמור, להלן הממצאים:
16 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד לך נראה שעלית על המסלול הנכון בהצלחה!
הלוווווואיייייי
אלינורי כל הכבוד לך
אתמול אכלתי בצהריים פלפל ממולא ופתיתים בערב. סלט קולורבי גמבה ופרוסה אחת של לחם קל עם פסטרמה לייט ומיונז
היום הזמנתי לי מבחוץ ממסעדת בריאות חזה עוף אורז מלא עם ירקות וסלט ירקות.
מעולה סיון
כל הכבוד אלינורי!!!!
אני משתדלת לא לאכול יותר מדיי בערב אכלתי קורנפלקס עם חלב, וזהו. צהריים מה שהיה בעבודה כבר לא זוכרת. חייבת ללמוד ללכת. חחחחח בינתיים מתגלגלת
יסמין ממי הכל אפשרי אני לא נגעתי בכלל בסופגניות/לביבוות מטוגנות בחג הזה ואת יודעת מה אני חיה שרדתי ובכנות ממש גאה בעצמי מחכה לסיים ללמוד כדי להתחיל שומרי משקל וספורט
שיהיה בהצלחה!!!!
בנושא של הספורט אם יש לך בעיית זמן כדי להתמיד אני ממליצה על שיטת "7 דקות ביום"של מרב קרגמן. אם את מעוניינת יש לה היום שידור אינטרנטי חינמי אני יכולה לשלוח לך לפייס את הלינק
ושוב שיהיה בהצלחה
לובה,
You are my hero!!!!
תרייייין,מה שלומך??
לא ביקרת כאן הרבה זמן, לא?? אני מקווה שאת לא קופאת לך שם.... איזה יפיוף לוקאס!!!! מהמם! ו.... עכשיו אני שמה לב שגם את הריונית???????? מברוק נשמה!
אם תלחצי על ה"כפתור" 7 דקות בטלוויזיה יש שם המון שידורים לצפיה בחינם
תהנו!!
הדבר הכי חשוב.... לא נגעתי כל החג (וב 5 שנים האחרונות) בסופגנייה ולא בלביבה שומנית... גיבורה!!!! (כן כן אני נותנת לעצמי מחמאות!)
אלינורי כל הכבוד בובה!!!
אצלי יש היום הרבה מרמור... ממש מבואסת ממש שראיתי אתמול...
בבוקר אכלתי גרנולה עם יוגורט אח"כ בננה
צהריים סלט קינואה וסלק (מלא מלא ירוקים) ואת הג'בטה תרמתי...
בבית יש לי מג'דרה וגם קציצות ירקות אפויות (בכלל בלי שמן...)
גם אני התחלתי היום. עד עכשיו פריכיות אורז עם גבינה 3% וירקות. בערב אכין מרק עדשים עם קציצות. בעלי יואכל את הקציצות בתוך פיתה עם סלטים ואני השמיינע... את המרק. כל הכבוד לכולן! עשיתן לי חשק