בנות שעברו מעל לידה 1 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך לידה שניה? קלה יותר?מהירה יותר?
17 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לשאלה ..

• אצלי הלידה השניה היתה מהירה וקלה יותר
    סטיסטית הלידה השניה היא המהירה ביותר
    לידה קלה
    מירי
  • בס״ד

אצלי בשניה עשו זירוז כי היא לא התפתחה בבטן
    אבל ילדתי בלי אפידורל
    ותוך חצי שעה מפתיחה 2 ילדתי

ובשלישית בכלל הגעתי לבית חולים פתיחה 9
    אחרי 20 דקות הוא היה בחוץ ב״ה חח

• ראשונה עברה טראומטית. קשה ביותר .....
    השנייה חוויה שמאחלת לכל אחת !

״ תן חיוך הכל לטובה ..."
  • תלוי......

חחחחחחחחחחחח

( אחלה תשובה אהההה ?)
    לידה ראשונה שלי - 45 דקות ללא אפידורל בשבוע 38
    לידה שנייה - תוך שעה וקצת עם אפידורל בשבוע 38+3
    לידה שלישית - תוך שעה וחצי - עם אפידורל בשבוע 36+2

• אצל עדן נכנסתי לחדר לידה בשעה 10.00 בבוקר והיא נולדה בשלוש דקות לפני 12 בלילה.
    הקטע הוא שנכנסתי לחדר לידה ב-6/10 ב-10 בבוקר והיא נולדה ב-8/10, 3 דקות לפני 12 בלילה.
    סך הכל 62 שעות בחדר לידה.
    אצל אגם התחילו צירים בארבע וחצי בבוקר, בשבע ועשרים הייתי כבר בחדר לידה, בשמונה אפידוראל, ב-11.15 התחלתי ללחוץ וב-11.30 היא הייתה בחוץ. סך הכל 7 שעות.
    עניתי לכן על השאלה? חחח
    למרות שאצל כל אישה זה שונה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • וואו davidirit יש לך חיים טובים!!!!
    הלוואי שהלידה השניה שלי תהיה דומה לאחת משלך...
    בקודמת הייתי שעות בחדר לידה ועוד ימים עם צירים...
  • אני בונה על זה שלידה שנייה באמת יותר קלה ויותר מהירה - מקווה שזה יהיה ככה גם אצלי
    אני פוחחחחדת

• לידה ראשונה 9 שעות לידה שניה 5 שעות
  • עברתי שלוש לידות והלידה השלישית הייתה קשה ביותר- הייתי בטוחה שלא אצליח ללדת מרוב שצירי הלחץ כאבו ועייפו אותי מכדי ללחוץ- עד כדי ששחם המסכן יצא עם הראש ונתקע כי לא הייתי מסוגלת ללחוץ- הוא החליף צבעים וכמעט נחנק והמיילדת נאלצה לסובב אותו 360 מעלות כדי למשוך אותו וזה בכלל כאב מאוד ואפילו כאב כשהוציאו את השילייה- בקיצור לידה קשה מאוד עם צירים נוראיים- יש לציין שעברתי זירוז סטריפינג בלידה הזו בגלל היריון עודף וידוע שסטריפינג עשוי להוביל לצירים כואבים.
    בכל הלידות קיבלתי אפידורל וכל לידה קיבלתי סוג של זירוז- בראשונה ובשלישית סטריפינג ובשנייה פיטוצין. בשתי הלידות הראשונות מרגע שהגיע האפידורל המושיע כמעט ושכחתי שאני בתהליך לידה ואילו בלידה השלישית האפידורל לא השפיע לחלוטין, בייחוד כשהגיעו צירי הלחץ.
    ובעניין זמן הלידה - הראשונה ארכה 12 שעות וחצי, השנייה ערכה 10 שעות והשלישית שש שעות.
    לידה קלה ומהירה לכולן!!!

• לידה ראשונה - 8 שעות בחדר לידה, בערך 10 שעות מתחילת הצירים (עם אפידורל).
    לידה שניה - פחות מ3 שעות מהציר הראשון ועד הלידה (בלי אפידורל)
  • לידה ראשונה: זירוזים,אפידוראל..

• לידה ראשונה היתה קשה מאוד וארוכה
    לידה שניה היתה קלה ומהירה מאוד...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • לידה ראשונה: שבוע 41+1, צירים התחילו ב-6 בבוקר, נכנסתי לחדר לידה בערך ב-1 בצהריים, עד שהגיע מרדים קיבלתי אפידורל רק ב-4 אחה"צ, שהשפיע מצויין. בהמשך פקעו לי את המים ונתנו לי פיטוצין, וילדתי 10 דקות לפני חצות. הבכורה נולדה במשקל 3400, חתך, תפרים, וכל התענוג הקשור בכך...

לידה שניה: בשבוע 36+6 החליטו לתת לי זירוז בשל יתר לחץ-דם, נתנו לי ב-7 בערב נר עם פרוטסגלנדינים, בהמשך התחילו צירים לא כואבים, בערך ב-1 בלילה התחילו צירים כואבים. הייתי בחדר השגחה באגף חדרי לידה (לא בחדר לידה), ניסו לשכנע אותי שאני עדיין לא בלידה על סמך המוניטור, עד שב-4 בבוקר הם ראו את הראש בחוץ והבינו שאני כן בלידה... ב-4:20 היא היתה בחוץ, במקשל 2440, כך שלא היה צורך בחתך וההחלמה היתה מהירה מאוד (יכולתי לרוץ הבמחלקה עם הגדולה על הגב כ"סוס").

עכשיו בהריון שלישי בשבוע 38 ולא יודעת למה לצפות, מקוה מאוד שלא יהיו תפרים הפעם אך אין לדעת, העיקר שיצא בריא ושלם
  • היי!

אצלי הלידה השניה היתה קלה מהראשונה.
    בראשונה היתה לי ירידת מים ושלושה ימים צירי לידה בבית החולים.
    בשניה היו לי צירי לידה כל הלילה ובצהרים כבר ילדתי.

מקווה שעכשיו תהיה לי לידה יותר קלה מהשתיים הקודמות.

בדר"כ לפי מה ששמעתי בכל לידה הזמן מתקצר וקל יותר.

שתהיה לנו לידה קלה ומהירה.

גל
  • ב"ה

לידה ראשונה- התחילו צירים ב2 בבוקר ( יום רביעי ) ב6 בבוקר הגעתי לבי"ח וב9 בבוקר נכנסתי לחדר לידה אחרי מתן פיטוצין לזירוז הגיח איתמר ב19:20 בערב

לידה שנייה- צירים התחילו ערב שבת ב20 בערב אחרי כמה הקפצות שווא לבי"ח בשעה 16:30 בשבת הגעתי לבי"ח עם צירים תכופים כל 2 ד ודימום ( הפקק הרירי שיצא ) בשעה 18:27 הגיח הנסיך השני חגי לעולם...

• ב"ה

אה ובקשר לכאב

לידה ראשונה עם אפידורל ולכן הכאבים היחדים שחשתי הם צירי הלחץ ואח"כ התפרים הארורים-התאוששות קשה!

לידה שנייה- לא הספקתי לקבל אפידורל נכנסתי לחדר לידה עם 7.5 ס"מ פתיחה, הלידה כאבה ברמות אבל בסוף בלי תפרים בכלל- התאוששות קלה יותר בהרבה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה