היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מקיאה בלי סוף!! גם אחרי עירויים כדורים ונרות ובלי להכניס כלום לפה!!! לא יודעת עוד מה לעשות, ועוד מצפים מאיתנו, הנשים להמשיך בשגרה כרגיל כי ״ הריון זו לא מחלה״ ! שיחווה זאת מי שהמציא את המשפט הזה!!! בטח איזה רופא גבר!
9 תגובות
עמוד 1
מאמי תרגישי טוב - ושיעבור מהר הבחילות וההקאות
תודה תודה מותק , גם אני מקווה
אם המצב עד כדי כך חמור היתי מציעה לך להתפנות לבית חולים. לאשפוז את צריכה להיות בהשגחה שלא תתיבשי
מאחלת לך שתרגישי טוב. אבל בכל מקרה אם המצב ימשיך ככה תגשי לבית חולים.]
הייתי אתמול כל הבוקר בבית חולים ושוחררו אותי אמרו לחזור אם ממשיך, גם הטרטור הזה ממש מתסכל עם עסק ושני ילדים קטנים בבית.
לשתות המון... לנסות לנוח... יש מישהו שיכול לעזור לך עם הילדים? אמא? דודה? אני מציעה להביא מישהו הביתה לכמה שעות שישמור על הילדים ובינתיים את תתקלחי ותישני איזה כמה שעות טובות את בטוח תקומי כמו חדשה ותחזרי לעבוד... תרגישי טוב
וואי אני די מבינה אותך...כי זו הרגשה נוראית...את חייבת למצוא עזרה עם הילדים ובכלל כשאת איתם תנסי לא לחשוב על זה שאת לא מרגישה טוב...כי הרבה מזה זה נפשי ופסיכולוגי. וחוץ מזה ....."הריון זה לא מחלה" זה לא המשפט הנכון לדעתי "הריון זה מחלה בריאה" נכון????
בנות מישהי שמעה על תרופה בשם זופרן?
בהיריון השני שלי הקאתי מסוף החודש השלישי ועד סוף החודש השמיני- זו הייתה חצי שנה עם הקאות מרובות וללא התראה מוקדמת ופתאום הקאתי- זה היה נורא- אני מבינה אותך בהחלט ומאחלת שהסיוט הזה ייגמר בקרוב והמשך ההיריון יהיה ללא כל תופעות לא נעימות- בהצלחה!!