נשבר לי הלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא הייתי פה.. בהתחלה בגלל לחץ בעבודה ובהמשך כי לא ידעתי איך ומה לכתוב.
    אבל עכשיו למרות שאני לא הכי פעילה פה, אני מרגישה צורך לשתף-
    אולי בגלל שלא שיתפנו אף אחד בזה..
    עשיתי שקיפות עורפית יצאה תוצאה מעולה ב״ה!
    למחרת ע״פ המלצת הרופאה עשיתי בדיקת דם סקר ביוכימי..
    לרגע לא חשבתי על אופציה שמשהו יכול להיות לא בסדר,
    לשניה אפילו לא..
    יום ראשון, 8:00 בבוקר טלפון מהמעבדה.. בדיקות הדם הראו סיכון של 1:35 לתסמונת דאון.
    בלבול, לחץ, לא הבנתי מה זה אומר.. מרוב בלבול לא שאלתי כלום!
    למחרת הלכתי לרופא בקופה (הרופאה שלי הייתה בחופש), רופא מדהים! הסביר לי הכל וניסה גם להרגיע.. אבל כמה שאני מבינה את זה שהסיכויים שהכל בסדר הם גבוהים המחשבה שמשהו לא בסדר אצל התינוק שלי.. שכל כך חיכינו לו.. זה שובר לי את הלב כל פעם מחדש.
    מאז כבר הספקתי לעשות סקירה..ב״ה בסקירה הכל היה טוב!!
    ראיתי את התינוק היפהפה הזה, המדהים! ואני פשוט לא מאמינה שהוא יכול להיות חולה..
    אפילו גילינו שצ׳ופצ׳יק הקטן הוא בן:) ומצד אחד אתה רואה את הפלא הזה ורוצה כ״כ לשמוח ומצד שני, זה כ״כ מפחיד לשמוח..
    זהו, היום יש לי יעוץ גנטי..בהמשך דיקור מי שפיר.. ואני כ״כ מפחדת..
    תודה על ההקשבה!
11 תגובות
עמוד 1
  • קחי בחשבון שתוצאה של סקר הינה סטטיסטית.
    התוצאה הטובה ביותר הינה של הדיקור.
    תמשיכי להאמין שהכל יהיה בסדר!!!
  • היית אצל מוטי שוחט?

אל תשכחי שזו סטטיסטיקה
    והיום אם העובר חלילה פגוע אפשר ברוב הפעמים לראות את זה
    ובתסמונת דאון רואים הרבה פעמים במבנה ראש, במומים בלב...
    זה שהשקיפות והסקירה טובות זה מעודד

• אני גם עשיתי את הבדיקה הזו מבלי לדעת שהיא סקר סטטיסטי ביחס לעוד נשים בעולם וגם לי יצאה תשובה לא אופטימית במיוחד. (ככה זה הריון ראשון... אצלי בכל אופן... לא הכי מתמצאת ועושה מה שאומרים לי לעשות)
    ממש פחדתי ובכיתי יום שלם עד שבעלי הרגיע אותי והרמנו טלפון לאיזשהו פרופסור (כבר לא זוכרת את השם שלו) והוא פשוט צחק עלי ואמר שאין לי מה להילחץ... הרופאה שלי הפנתה אותי לייעוץ גנטי, אבל לא הלכתי.
    וטדה!!!!!! ב"ה איילה שלנו בריאה בריאה בריאה חמסה חמסה!
    ילדה מקסימה ומוכשרת

• אם התוצאות של השקיפות טובות- אין לך ממה לחשוש. בעוד חצי שנה בערך תביאי את האוצר המקסים שבתוכך לברית אברהם ותהיי אמא מאושר ואוהבת!!!!

• אני לא יודעת אם זה ירגיע אותך, אבל אני מקווה שכן.

מהו הסקר הביוכימי? תסמונת דאון, וטריזומיה 18 הן מחלות כרומוזומליות.
    מה דוגמים? את הדם שלך.
    איך מסיקים מזה משהו?
    דרך השילייה עוברים חלבונים מהעובר אליך לדם. את השאריות האלה מאתרים בבדיקה וסופרים כאשר יש ערכים שנמצא קשר בינם ובין המחלות שציינתי אבל באופן סטטיסטי.
    מה זה אומר בעברית?
    שאפילו יצא ערך נמוך או גבוה (תלוי איזה חלבון מדובר), ברוב (המוחלט!) של המקרים, התינוק בריא לגמרי!!!

בודקים כדי לדעת אם יש צורך בבדיקות נוספות או לא אבל בשום אופן אין בכך כדי להעיד על בעיה כלשהי בעובר (אלא רק בחשש ובספקות).
    אז בינתיים, לא להיכנס ללחץ. העובדה שהסקירה יצאה תקינה בהחלט צריכה לעודד אותך.
    תעשי מה שאת צריכה לעשות ובפנים בפנים תדעי שהסיכויים הם לגמרי לטובתך (וכמובן לטובת העובר שלך).

שנשמע ממך רק בשורות טובות!
  • מצטרפת לקודמות.
  • אני מאמינה שהכל בסדר וגם את צריכה לחשוב ככה.
    כל הבדיקות האלה הם בגדר סטטיסטי, והן רק מלחיצות ומעצבנות. אחרי ההריון שלי אני מבינה שכמה צריך לקחת אותן בערבון מוגבל ולא להיתרגש מכל דבר.
    חכי לבדיקת מי שפיר ותראי שהכל יהיה בסדר.
    תחשבי רק דברים טובים, התינוקי קטן הזה יהיה כל עולמיך ואושרך האינסופי.
    הכל יהיה מושלם!!!!http://www.myrainbowtext.com" /></a><br /><br /><a href='http://www.docloop.com'>doctor reviews</a>

]

• אני אפילו לא עשיתי את הבדיקת דם לאחר שקיפות אלא רק את האולטראסאונד ובגלל שהתוצאה הייתה מעולה אפילו לא חשבתי לכיון חח ויש לי ילד חכם ומקסים
  • רק בריאות
    אושר
    שמחה
    ששון

ותמשיכי להאמין ולחייך !

הכל יהיה בסדר, הכל מתקבל בשימחה !
    קבלי הכל! ששום דבר ושום בדיקה לא תשבור אותך !
    בהצלחה.
  • תזכרי שיש סיכוי סטטיסטי של 34:35 שהכל בסדר!
    בהצלחה עם בדיקת מי השפיר, מחזיקה אצבעות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה