היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה כבר איזה חודשיים אני רוצה תינוק\ת משלי ! אז מהוסת האחרונה שלי שזה היה ב23.11.12 אני תכננתי את הימים הכי פוריים שלי ואת יום הביוץ , וזה יצא לי ב10.12 אז אמרתי לבעלי ועשינו מה שעשינו רק שיצא לנו לעשות את זה רק ביום הביוץ עצמו ולא אחרי ולפני כי הייתי מאוד עסוקה ולא היה זמן לעוד סיבוב חח .. עכשיו אני מחכה ומחכה לראות אם נקלטתי בעזרת השם, אבל אני כל הזמן במחשבות אם כן או לא. עשיתי בדיקת שתן אתמול ידעתי שזה מוקדם מידי כי הוסת שלי אמורה להגיע ב23.12 אבל חשבתי אולי יש לי מזל .. וכנראה שלא כי יצא לי שלילי, אבל בטוח זה מוקדם מידי לבדוק וזה יכול להיות הבעיה נכון ? אבל יש לי כמה מהסימנים אבל שוב אולי זה המחזור שאמור להגיע כי יש להם אותם סימנים. אוף אני משתגעתתתתתתתתתת ואין לי עם מי לדבר על ההתרגשות שלי להיות אמא בפעם הראשונה, הייתי בחניות בגדים אני קוראת כל דבר אפשרי במחשב על תינוקות הכל הכל קראתי כבר, ונראה לי שמרוב שאני רוצה לא יהיה לי .. ואם בסוף לא נקלטתי אני יבכה חודש !
טוב חפרתי .. תודה לעונות מראש :) לילה טוב ..
[
3 תגובות
עמוד 1
קודם כל ברוכה הבאה!
לפי מה שאני מכירה רוב הבדיקות הביתיות מגלות לאחר האיחור במחזור.. אבל תקראי את העלון שמצורף לבדיקה שעשית... ובכל מקרה מאחלת בהצלחה
בנוסף מציעה לך לא לנחש את הימים הפוריים כי זה לא בדיוק 14 יום כל אישה זה קצת שונה... או שתקני מקלונים לבדיקת ביוץ זה מגיע בחבילה או שתעשי בדיקה אצל רופא הנשים כך תדעי בוודאות מתי הביוץ.
אל תקחי את זה ככה אם לא נקלטת החודש תקלטי בע״ה בחודשים הבאים לפעמים לוקח קצת זמן אבל זה קורה כדי לכסות את כל האפשרויות כדי לקיים יחסי מין יום כן יום לא במהלך החודש (למרות שפעם אחרונה שהייתי בביוץ נתנו עבודה וזה הפך אותנו להורים שבדרך) אז שיהיה בהצלחה ומקווה שהחודש זה החודש!!
תודה שעניתן לי ,
ואני לא תכננתי ככה מהראש את היום הביוץ קניתי את המקלונים שציינת ועשיתי יום אחרי שהיו לי שתי קוים כהים שזה היה ב9.12 אז עשינו ב10.12 פשוט עשינו את זה פעם אחת ואולי זה לא מספיק כעסתי על עצמי שלא השקעתי בזה יותר ועשיתי גם ימיים אחרי ולפני פשוט לא היה לי אפשרות ! אבל נקווה לטוב .. ביום חמישי הזה עוד יומיים אני יבדוק בבדיקת שתן ובעזרת השםםםםם יצא לי חיובי ! כי יש לי כמה מהסימנים החזה שלי מאוד רגיש וכואב אבל גם ככה יש לי לפני המחזור החודשי תמיד כמה ימים לפני מתחילים לי כאבים, ועצבים ועצבים ועצבים חח וכרגע יש לי פיפי כל 10 דקות כבר חשבתי לעבור לגור בשירותים
טוב אני מקווה שהכל יסתדר תודה רבה שוב לילה טובבב
אני יעדכן לגביי התוצאה אם אני לא ימות מהתרגשות לפני חחח