מחפשת המלצות לרומבה (iRobot) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי יש ואיזה דגם?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
10 תגובות
עמוד 1
  • סליחה אבל מזה?

• יסמין, זה שואב אבק

• זה כזה:
    http://www.irobot.co.il/
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לפני חודש קנינו את הרומבה 770.
    מדהים, מדהים ושוב מדהים.
    את מתכנתת אותו לעבוד בזמן שאת לא בבית, מכסה טווח של 110 מ"ר, נכנס לכל הפינות והחריצים, ובסופו של דבר חוזר לבד לתחנת העגינה לטעינה.
    לי זו עזרה עצומה כי מה שנשאר אם בכלל זה להעביר סמרטוט וגם זה לא תמיד צריך.
    אוסף הכל מהרצפה, כשפותחים את הפילטר שלו נדהמים מהדברים שהוא אוסף.
    לא זול (2770 ש"ח) אבל שווה כל שקל. ממליצה בחום.

• lolka, יש לך בעלי חיים בבית?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • קוראים לי ליאת, לולקה זה כינוי החיבה של הכלבה הזקנה שלי
  • זהו, שלי אין חיות (חוץ משני הגורים שלי שאמנם עושים הרבה רעש, אבל לא משירים כל כך שיער)
    אז אני מתלבטת אם כדאי לי "להשקיע" ב770 או לקנות משהו יותר זול

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גם לי הייתה את אותה התלבטות ולפני שרכשתי שאלתי את הנציג מה ההבדלים בין ה770 ל-680. וההבדל המאוד בולט הוא איכות הפילטרים. הוא אמר שאם משאירים את ה-680 בחדר סגור לעבוד ונכנסים אחרי כמה דקות, בעלי חוש ריח מפותח יבחינו בריח של האבק שהפילטרים שלו פולטים בחזרה לאוויר. ב-770 הפילטרים יותר איכותיים ואין את התופעה הזו.
    ה-680 מכסה שטח של 80 מ"ר לעומת 110 של ה-770.
    קחי גם בחשבון שההפרש בן הדגמים הוא משהו כמו 400 ש"ח שזה כלום.
  • יעל אם עדיין לא קנית אני ממליצה בחום על השואב שלנו בבית של אקווקס התלהבתי ממנו בעיקר כי יש לו תוכנית מיוחדת לפינות ולפנלים הקשים בבית וגם יש לו יכולת לרוקן את עצמו לבד. הוא עושה עבודה שקטה וטובה אני לפעמים מפעילה אותו פעמיים ביוםץ
  • חברים שלנו היו בחו"ל וחזרו עם רומבה החדש, יש להם כלב מאוד שעיר והם ממש מרוצים, אמרו שהוא עושה עבודה מצויינת! אני לא זוכרת כמה הם שילמו, אבל פחות ממה שזה עולה בארץ, אם אני לא טועה, זה עלה פי שתיים פחות
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה