באיזה שבוע? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה שבוע צריך להכין תיק ללידה?
    ומי שיש לה רשימה מה להכניס לתיק אשמח לקבל

4 תגובות
עמוד 1
  • מומלץ בתחילת חדש תשיעי- אבל איך אפשר תלהשתמש בבגדים ששכבו חודש בתיק.....
    אני הכנתי בהיריון הראשון בסוף שבוע 39 וילדתי כמה ימים אח"כ.
    בהיריון השני בבוקר של הצירים הסדירים והתכופים יותר וילדתי בוקר למחרת בתחילת שבוע 39.
    בהיריון השלישי עשיתי רשימה וביקשתי מבעלי להכניס לתיק מה שברשימה- בסוף הגעתי להיריון עודף ובאתי לזירוז יזום ולכן הכנתי זמן קצר לפני הביקור במיון יולדות - קיבלתי זירוז בצהריים וילדתי בבוקר למחרת.
    בצלחה!

• מכינים את התיק בשבוע 36
    לילך - למה אי אפשר להשתמש בבגדים ששכבו חודש בתיק?
    היה שרשור לפני כמה שבועות של שירה בנושא.
    מביאים בגדים, חלוק, מגבת, שמפו, סבון, נעלי אצבע, מסרק, משקפיים, תחתוני רשת, פדים עבים
    (למרות שמחלקים ברוב בתי החולים), פדים לציצי, משחה לציצים לפטמות,
    חדר לידה - מצלמה, מטען, שמן פרינאום, כרית קטנה, נשנושים לבעל, סוכריות חמוצות, גרביים וסווטשרט, מוזיקה, בקבוק שתייה עם פיית ספורט
    לתינוק/ת - חליפה ראשונה, רגליות, גרביים, כובע צמר, שמיכה, מוצץ

לדעתי יש באתר גם רשימה

• תחילת תשיעי נשמע לי הגיוני.

לא זוכרת מתי הכנתי לראשונה.
    עם השניה לא הספקתי להכין, ובסוף 36 הודיעו לי במוקד שאני צריכה לגשת למיון לזירוז. אז נסעתי הביתה, הכנתי תיק, ואז נסעתי למיון (ואכן זורזתי וילדתי).
    עכשיו בהריון שלישי, לפני שבועעים שלחו אותי למיון והייתי בלחץ מזה שאין לי תיק מוכן אבל בסוף שוחררתי. לפני יומיים (שבוע 38) סוף-סוף הכנתי תיק.

הוא לא מוכן ב-100%, אבל צרפתי רשימה מסודרת של דברים שלא הכנסתי ואפשר להכניס מהר ברגע האחרון, בכל אופן התיק בבית ולא באוטו.
  • איך שהתחלתי להרגיש צירים ברורים - הכנתי לי תיק.

יש לך פה רשימה בצד איפשהו

חשוב מאד - גרביים וסווצ'ר כי תמיד קפוא שם

תחתונים חד פעמיים, פדים להנקה

בגים ליציאה מהבית חולים

בקבוק מים

מברשת שיער, מברשת שיניים, כלי רחצה (ספוג, שמפו, סבון נוזלי)

כל השאר יכולים להביא לך אח"כ

ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה