שאלת טחורים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני מצטערת מראש על הפתיחות בדיבור אני חייבת
    אני לא מאמינה שזה קורה לי

13 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע כמו טחורים...
  • היי אני סובלת מטחורים ואני בהריון ואישרו לי להשתמש במשחה טבעית שנקראת procto-oblipicha
    קיבלתי אישור מרופא בית חולים זה עוזר ממש אחרי כמה שעות מאז שאת שמה
  • אחרי כמה שעות?ואי זה טוב אני ירשום את השם

• יש נרות
    יש משחות
    זה לא יעבור לך ממי:( רק אחרי הלידה שהתינוקי ייצא והלחץ מהבטן יירד, זה יסתדר אחרי שתטפלי בזה

• זה בהחלט טחורים
    פרוקטו אובליפיכה כפי שכתבו לך זה מעולה!!!!!!!!!

• היי יקירה
    אם זה טחורים אני משתמשת במשחה מעולה שנקראת טראומיל
    אבל אין לי כאלה רמות כמו שאת מתארת רק דימום כשאני עושה את צרכי .
    וזה מגיע בתקופות
    תנסי את זה -זה טבעי וזה מעולה
    מורחים 3 פעמים ביום זה שורף קצת בהתחלה ..
  • מאמי גם לי היה טחורים בהריון וגם קצת אחרי הלידה......
    זה עובר, כמובן צריך טיפול :)

• אני בדיוק מתלבטת אם לפתוח הודעה בנושא...
  • זה טחורים.
    לי זה קרה אחרי לידה. יתנו לך משחה זה עובר אל תדאגי. זה טבעי בגלל שאת מתאמצת ויש לך עצירות. תנסי לאכול הרבה ירקות ופירות ולשתות הרבה מים.
    גל
  • ממה שזה נשמע זה טחורים - לי היה קצת אחרי הלידה של אוראלי וששאלתי את האחות עם זה עובר היא אומרת לי זה מתנה לכל החיים

• חמודה..
    מתוך ניסיון כואב, אחרי הלידה לא כאבו לי תפרים לא כלום רק הטחורים..
  • אצלי גם יצא לפני שבוע טחורים ממש ממש כואב!!! לא יכולתי כבר להרדם בלילה מהכאבים

הלכתי לרופאה כירורגית והיא אמרה לי שהטחורים חוציניים (יש שני סוגים פנימי וחיצוני) אז נתנה לי משחה פרוקטו גלבינול לריפוי ואילחוש הכאב+ משחה שהיא רק לאילחוש. כמובן גם מגנזיום.

צריך ממש ממש לשמור עם הגיינה ולשטוף כל הזמן ולשים את המשחות והמגנזיום והכאב עובר תוך ימים ספורים.

אסור!!! להזניח כי אז הכאב מגיע לרמה שהוא לא נסבל!!!

את המשחות והמגנזיום אפשר לקנות בבית מרקחת גם בלי מרשם (אם את מתביישת מרופא)

מקווה שיעבור לך במהרה!!!
  • בנות חזרתי מרופא זה טחור חיצוני יש רק אחד
    זה לא ממש כאב לי תאמת זה יותר הציק מידי פעם..הוא נתן לי משחה..
    בנות אמרו כאן שזה לא עובר..מה זאת אומרת לא עובר???אזז למה הוא הביא לי משחה?ודרך אגב אם יש לי עכשיו זה מחייב שיהיה גם אחרי לידה??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה