היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול בלילה התעוררתי עם כאבי גב תחתון שסירב לעבור כמה שעות טובות התעלמתי כי חשבתי שזה בגלל התנוחה שהה נרדמתי. היום באוטובוס אני שוב מרגישה כאבי גב (לא חזקים במיוחד) אבל היה לי קשה לשבת... כל רגע קמתי וישבתי שוב ברגע שירדתי מהאוטובוס זה נפסק. האם לדאוג? צירונים? צירים? רופא? מה לעשות? נלחצתי קצת האמת...
7 תגובות
עמוד 1
מאד נגיוני את ממש לקראת הסוף והגוף מכין עצמו ללידה יש צירים מוקדמים ומקדימים אם זה עובר זה לא מוביל ללידה ואין מה לדאוג כן! לפעמים זה כואב! גם ללדת דרך אגב
כן... יצרונים
זה לא צירים. צירים זה כאבים חזקים בבטן התחתונה. שהם באים בגלים ולא נפסקים. שיהיה לך תדעי שזה זה. אי אפשר לפספס. אל תדאגי. ברגע שזה זה, מודעים לזה. גל
כניראה זה צירונים - הגוף מכין את עצמו לקראת הלידה, גם אני סובלת מכאבי גב נוראייייים בחלק התחתון
תרגישי טוב
agm11 אני חולקת עלייך בענק, אני, כשהגיעו לי הצירים האמיתיים, לא ידעתי ש"זה זה". בגלל חוסר הידיעה הזו לא פניתי לבי"ח. היו לי גלי כאב חלשים בגב (העליון!!) ובגלל שדחפו לי ש"צירים זה כאבים חזקים בבטן" לא חשבתי שאלו צירים וכמעט ילדתי בבית.
כל אחת חווה צירים בצורה שונה ואסור לקבע אישה לצורה מסוימת של כאבים שאמורים להופיע לה. אחרת זה יכול להיגמר לא טוב.
ותמיד עדיף ללכת ולבדוק מלהתייסר בספק בבית.
מכירה אישית אחת (בת דודה שלי) שילדה בבית מוקדם מהרגיל כי לא חשבה שאלו צירים כי תיארו לה אותם בצורה שונה. הסיפור הסתיים בניסים אבל היא סבלה תופת (היה תינוק עכוז!!!!!!! ופרמדיקים שלפו אותו ידנית!!!) והתינוק עד היום עם קושי מסויים בנשימה.
בקיצור. לא כל כך מובן מאליו ולא כל כך פשוט ללדת. אז חבל לקחת אחריות וכדאי כן להיבדק. עדיף להיבדק סתם מלא להיבדק במקרה הצורך. לא כתבתי על מנת להפחיד חלילה אלא כדי לעורר את תשומת הלב שלידה היא לא דבר מובן מאליו ויכולים להיווצר סיבוכים אם לא ערניים מספיק.
לידה קלה ובהצלחה!!
Agm11, את לא מדוייקת לא לכולן זה מרגיש ככה. בשניים ראשונים כאבה לי הבטן וגם הגב ובשלישי היה כאב חד בגב התחתון ושעה אחר כך בבטן התחתונה. שלוש שעות אחר כך כבר הנקתי את דניאל. זה באמת מאוד אינדווידואלי
וJeff היא כבר אימא לפעוטה
בנות... אתן מקסימות ותודה לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן... (אין לי חברות אמהות ולא כאלו בהריון אפילו....) בהריון הראשון לא הרגשתי כלום עד שבוע 42 שבו קיבלתי זירוז... והכאבים עכשיו שונים וחדשים לי מאוד... לקחתי את עצתכן. שתיתי ליטר מים והתחלתי לצעוד מהעבודה לכיוון מרפאת נשים באמת עדיף להיות בטוחה שאין התקדמות.