המלצה על רופאת נשים בכללית בחיפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    יש למישהי מכן המלצה על רופאת נשים באזור חיפה?
    שעובדת בימי שישי ו/או אחה"צ.

אני רוצה ללכת ליעוץ גנטי והבנתי שצריך הפניה מרופא נשים.
    הרופאה שהיתה שלי לא פנויה עד עוד חודש...ואני רוצה כבר ללכת ליעוץ ולהתחיל את התהליך....

אשמח להמלצות!!
    תודה רבה :)
2 תגובות
עמוד 1
  • ד"ר יסמין שיבלי
    היא עובדת בלין אבל לדעתי רק בבקרים

__
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"

• גם אם הרופאה שלך לא פנויה את יכולה לבקש שתכין לך הפניה ולבוא לאסוף אותה (זה משאני עשיתי).
    אם היא בחופש זה כמובן סיפור אחר. שווה להתקשר לרופא משפחה ולשאול אם הוא/היא יכולים להוציא הפניה כזאת (שוב, אין צורך בתור, רק שידפיסו הפניה ויחתמו), ואלי אפילו לרופא משפחה של בעלך (יעוץ גנטי יכול להיות גם על שמו).
    אני במכבי וכשרציתי להגיע ליעוץ גנטי בעקבות תוצאות של חלבון עוברי, לא היו תורים בטווח זמן הסביר (כלומר לפני שאמורים לבצע מי שפיר אם מעוניינים), אז בסוף הלכתי ליעוץ פרטי והקופה מחזירה את רוב העלות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה