אני ממש מפחדת שנועם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יפספס את החיסון של חודשיים. אני עצבנית רצח על המדינה המטומטמת הזאת.

9 תגובות
עמוד 1
  • לא יקרה שום דבר נורא אם הוא יפספס בכמה ימים ואפילו קצת יותר, אל תהיי בלחץ, ברגע שתסתיים השביתה תקבעי מיד תור. ממילא בחורף מלא ילדים מפספסים חיסונים בגלל מחלות החורף. לא קורה כלום.
  • עד כמה זמן אפשר לדחות את החיסונים?

כבר חלפו כמעט 3 שבועות מאז שהיינו אמורים לקבל את החיסון...
  • באיזה קופץ חולים את?
    אני במכבי , התקשרתי לברר איפה יש אחיות של טיפת חלב שעובדות במכבי ונסעתי לשם לחסן את אנורי
  • תספרי לי על זה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אני בכללית. הבנתי שקופות אחרות כמו מאוחדת מכבי עובדים כרגיל.

• לא קריטי לפספס. זה בסדר... תהיי רגועה...
    פשוט זוועה נשביתות האלה

• בטוח יש איפושו אחיות שעובדות........

פשוט תתקשרי לברר

• הלכת לטיפת חלב שלך?

אני הייתי שם לפני שעה בערך - הן נמצאות שם, אבל אסור להן לעשות שום דבר. היא אמרה לי שעדיין לא דחוף המקרה שלי, אפשר עוד לחכות.

בכל מקרה הם מפנים מקרים דחופים למוקד מיוחד שהם פתחו, היה כתוב להם על הדלת. בטח גם אצלך זה ככה (אי אפשר להתקשר - הן לא עונות לטלפון, את צריכה להגיע לשם פיזית)

ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
  • היינו ביום ראשון האחות התקשרה לבקש שנגיע לתת לנועם את הטיפות רוטה ואת הזריקות אמרה שתתן אחרי שהשביתה תסתיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה