היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1-אז ראשית נתחיל בזה שהבוקר דאגתי לשלוח שתי עוגות טעימות אני מקווה למחלקות בהן טופלתי- ואני עדיין מרגישה שאין לי את היכולת להודות באמת!!!! על מה ואיך שטיפלו בנו שם
2- הבוקר דפק החלבן ובישר לי בשורה
25 תגובות
עמוד 1
צריך לעשות פסל על שמך בחיי.
כל הכבוד על הרוח, על היכולת להמשיך.
לא מובן מאליו.
מעריצה.
מורידה את הכובע. אין מילים.
את מקסימה ויש המון ללמוד ממך על דרך להתמודד.
מה לגבי מתכון לעוגות [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
מצחיקולה את מדהימה אהבתי את התובנות שלך...
מסכימה עם 3 ו..5
כל הכבוד על הגישה!!!!
תמשיכי ככה, ותרגישי טוב!!!!
מדהימה. אין מילים.
הי אניה את כ"כ מקסימה שפשוט אין לי מלים מורידה בפניך את הכובע
כל הכבוד על הגישה!!! אהבתי את התובנות
יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אניו'ש , שמחה לשמוע שאת אחרי ,את חזקה ומדהימה
את בהחלט זן נדיר אני גאה בך שתדעי רק טוב ושמחות מעתה ועד עולם!!!!
את פשוט מדהימה
המצב רוח שלך הוא לא משהו מובן מאליו!
יישר כוח
אמיצה וחזקה!
את מרגשת אותי עם כל העוצמות-המדהימות שבך!
אניושש,
מדהימה ,אין לי מילה אחרת לתאר אותך.....
פשוט מדהימה!
אניוש את פשוט מלכה.
אין מילים לתאר כמה כולנו צריכות ללמוד ממך.
כל הכבוד לך.
על הרוח.
על הכוח.
על תעצומות הנפש.
את בן אדם כל כך מיוחד.
ומגיע לך להיות מאושרת.
!!!!!
אני ממש תופסת מאנשים כמוך איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
פשוט מדהימה
כייף לקרוא אותך לא קל אבל הגישה הכי טובה שאפשר רק בשורות טובות ויישר כוח אישה מקסימה