דלקת בשתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!

נראה לי שיש לי דלקת בשתן , קיבלתי תוצאות היום של בדיקת שתן אחרי שסוף סוף הצלחתי לעשות בדיקות בקופ"ח . אני בשבוע 12 ולא עשיתי שום בדיקה עד עכשיו ולא הצלחתי אפילו לפתוח תיק מעקב. מה עושים? למי אני פונה אם התשובות יש לי רק עוד שבוע בדיקה אצל רופא פרטי. אצלנו אין מעקב של רופא בהריון דרך הקופה.
    אני מפחדת לחכות שבוע. גם ככה אני לא יודעת מה מצבי יכול להיות שאני כבר חודשים ככה ולא יודעת.

גל
3 תגובות
עמוד 1
  • אולי תרשמי את.התוצאות בפורום השכן אצל דר ערן
  • את יכולה בינתיים, ללכת לרופא משפחה עם התוצאות.
    שיגיד לך אם יש דלקת או אין. ואם יש, טוב שירשום אנטיביוטיקה (כזאת שמותר בהריון
    לדלקות בדרכי השתן)

טוב, הצצתי שכתבת לערן.
    ואני רואה שעשית סתם בדיקת שתן. ממנה אי אפשר להסיק אם יש דלקת או אין.
    אבל יש שם ליקוציטים, שהם יכולים אולי להצביע על חשד לדלקת בשתן.
    בשביל לדעת את צריכה לבקש הפניה ל:"תרבית שתן" (יכולה מרופא מששפחה). והתוצאות של הבדיקה הזאת
    באות לאחר שלושה ימים. ואז את תראי בעצמך יהיה רשום שם או נגטיב- שלילי
    או יהיה רשום מספר (שמציין מספר מושבות חיידקים ) ואזי זה חיובי ויש דלקת.
  • היי!

עשיתי גם תרבית שתן , אבל לא קיבלתי עדיין תוצאה, לא ידעתי שהבדיקות קשורות אחת לשניה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה