שמעתן ששינו את ההמלצה לגבי הטעימות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ועכשיו ממליצים על גיל חצי שנה

13 תגובות
עמוד 1
  • תאמיני לי טוב מאוד ששינו

לדעתי 4 חודשים מוקדם מידיי וכל ההתעסקות הזאת ממש מתישה
    כמה אני חיכיתי לזה אני זוכרת אבל לנו היו בעיות והיא הייתה מקיאה כל טעימה שנתתי לה...

עוד חודשיים כולה, לא נורא
  • שינו את ההנחיה כדי שהורים לא ימהרו להעביר את הקטנטנים לארוחות של ממש
    כמו שהרבה הורים עושים ולטענת משרד הבריאות זה פוגע בהנקה ובת**** של התינוקות
    אני דווקא יודעת מרופאים שהם חברים שלנו שהסיבה היא בכלל אי בשלות מערכת העיכול לזה
    מה שבסופו של דבר מוביל לעצירויות אצל תינוקות ואי-נוחיות כזו או אחרת בבטן
  • אני עם כל שלושת ילדיי התחלתי את הטעימות רק בגיל חצי שנה. לפני זה הם לא נגעו במוצק. פשוט היה נראה לי ממש ממש מוקדם מדי, ואני גם אחת כזו שממש מעדיפה להימנע מכל ההיחנקויות למיניהם . יש זמן, כלום לא יברח להם. חצי שנה זה נראה לי סביר בהחלט להתחיל.

בהצלחה!!
  • האמת שאני עם נווה התחלתי רק בגיל חצי שנה, כמו שעשיתי עם הילדים הראשונים (שאז הייתה הנחיה להתחיל בגיל חצי שנה) בגיל ארבעה חודשים נווה בכלל לא היה מעוניין באוכל, ניסיתי והוא לא ידע מה לעשות, אז פשוט החלטתי לחכות עוד קצת עד שהוא היה מוכן!

רותי
  • תראי, אני בעד לזרום עם הילד. עם נתנאל התחלנו טעימות ב 4 חודשים והכל עבר חלק, הוא גם היה תינוק שלא אהב לאכול מבקבוק, מה לעשות, לא היה מתלהב מתמייל בכלל אז פיתרון היה לאכול מוצקים וזה עבד. עם ניקול התחלתי טעימות בגיל 4 חודשים, אחרי 3 ימים אני רואה שלא הולך, כואבת לה הבטן, היא לא בדיוק מתלהבת מרעיון הזה של לאכול מכפית, אז אני החלטתי להפסיק, עוד שבוע אנסה שוב.
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • העניין שליהוא אוהב לאכול
    ואני כמעט בטוחה שאם נתחיל טעימות הוא יתלהב
    תכננתי להתחיל ממש בקטנה כמה כפיות
    לא משהו רציני

• גולי

• אני מתחברת יותר לתגובה שכל ילד- לפי התגובה שלו
    עם הילד שלי התחלתי בגיל 4 חודשים
    ראיתי שהוא מאוד אוהב ובענין
    לגבי מערכת עיכול ויציאות -ברוך השם שלא היה שום שינוי
    אז זרמתי עם זה
    והוא התחיל לאכול מרק טחון בגיל 5 חודשים

אולי כדאי לבדוק ממה נובעת ההמלצה
  • האמת שעם הבכור התחלתי בגיל שבעה חודשים. הוא ינק ממני בשקיקה ולא הסכים לטעום כלום
    עם הקטנים התחלתי מוקדם יותר וזה לא הפריע להתנקות. אבל אף פעם לא בגיל של ארבעה חודשים

• האמת,לפי התחושה שלי, ממה שאת מספרת (הוא כבר יודע לשתות 120 בבת-אחת,שירה שלי רק עכשיו החלה לעיתים לשתות ברצף 60..ארוחה אצלנו זה בהפסקות בטווח של שעה..כי היא יונקת ולא תמיד כמות של ארוחה, כי לי אין-מספיק וגם השאיבות שלי הן חלקיות),ליהוא דווקא יכול להתלהב בגיל 4 חוד' מטעימות..גם את והוא ביחד.
    אז לכי לדעתי לפי תחושותייך!
    אני כבר מחכה בשקיקה למתכונים לקטנטנים,שאת תהיי כאן האחראית על הפינה-הקבועה הזאת בדביק ובעתיד את לדעתי חופשי יכולה לפרסם ספר (יש לך את כל הכישרונות: הדרושים: חוש כתיבה,אסתטיקה וכמובן בישול).

• סורי אבל אותי זה כבר מצחיק
    שיגעו את ההורים לגמרי
    כמה אפשר??????
    יאללה לכו עם הלב שלכן
    אצל להב ההנחיה היתה חצי שנה נתתי לה בגיל 5 חודשים והיה ושלם
    אצל נועם ההנחיה היתה 4 חודשים נתתי לה כמה ימים אחרי והיה זוועת עולם
    בילד הבא אני הולכת עם הלב שלי - מתי שיראה לי מוכן יקבל טעימות
  • באמת שיחליטו כבר.
    אנחנו התחלנו בארבעה חודשים וממש לא הלך. עם שניהם.
    זרמתי... וטעימות אמיתיות באמת התחילו בגיל חצי שנה שהם החליטו לעשות לי טובה ולאכול!

• זה מאד תלוי בילד וצריך לראות סימנים מקדימים אצלו ולא רק לפי מה שאומר משרד הבריאות.
    הילד לא מבין שבגיל X הוא כבר בשל לטעימות
    אצלנו עמית פשוט עשתה סימנים שהיא בקטע. איזה סימנים?
    הייתה מסתכלת עלי כשאני אוכלת, מושיטה ידיים לאוכל שלי כשהיה בדרך לפה
    מכניסה ידים לפה
    אוחזת בדברים
    ככה הבנתי שהיא מוכנה לזה
    ובגיל 3 וחצי חודשיםם התחלתי כל פעם משהו קטן אחר כדי שתכיר טעמים ומרקמים
    גם מיץ תפוזים ועגבניה (שהיא ממש ממש ממש אוהבת)
    מגיל 5 חודשים היא אוכלת ארוחת מוצקים שלמה
    ולאט לאט התקדמנו
    (היום היא כבר אוכלת 3 כאלו)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה