כדאי לקנות בייביסנס? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממליצות או לא?

7 תגובות
עמוד 1
  • לא.
    לדעתי זה מלחיץ יותר.
    אני חושבת שזה פסיכולוגי, אם היה לי הייתי פחות רגועה ויותר בלחץ.
    בואי נאמר שאפשר בלי, פשוט להציץ, מידי פעם לבדוק, לשים לב שאין חפצים במיטה כמו טטרה ליד הפנים שבטעות יכול לכרוך אותה סביבו.
  • אני בעד! לנו היה בייבי סנס של הייסנס. נתן לי שקט נפשי ואיפשר לי לישון ברוגע. אצלנו לא היו צפצופים כשהיא זזה, רק אם הרמנו אותה בלי לכבות את המכשיר.

• לא חושבת שהייתי יכולה לישון רגוע בלי הבייביסנס.
    לא ציפצף פעם אחת בלי סיבה. ממליצה בחום!

• אני אקצר בבוטות ואגיד
    לפני כמה ימים (סיפור אמיתי) בחיפה הורים ישנו שנת לילה טובה מאוד וקמו בבוקר אחרי לילה של פינוק שהתינוקת שלהם סיפקה להם....
    במיטה הם מצאו......

ואם היה בייבי סנס? הוא כנראה היה מצפצף, אמנם היו נלחצים ושינת הלילה היתה נשברת - אבל היה צאנס שהיו מצליחים להציל את הילדה שלהם

אז סורי התירוץ הזה "מלחיץ" נשמע לי ממש לא רלוונטי

• אני חושבת שזה חובה!!!!!
    איך אפשר בלי?!?!
    אם את יודעת שיש משהו שיכול לעזור, להציל...
    מלחיץ?
    הרבה יותר מלחיץ בלי בייביסנס!!

• יותר חשוב וחובה לעשות קורס החייאה לתינוקות
    ובייבי סנס לפחות הרופאים שלימדו אותי הם רופאי ילדים שממש נגד בייבי סנס
  • בעד!!!! יש רק מה להרוויח ממנו ואין מה להפסיד...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה