עזרה למשהו נחמד-אפשר???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם בוקר טוב.....
    אני עכשיו מבררת על מטבחים....וואו אחרי 7 שנים סוף סוף עושה מטבח.....בקיצור אני צריכה עזרה אם יש בנות שעשו מטבחים...אצל חברות ,נגרים וכו' אשמח לקבל טלפונים של מומלצים...........
6 תגובות
עמוד 1
  • אה ושכחתי לציין משהו חשוב-אני גרה בפתח תקווה בקיצור שמות מאזור המרכז.........
  • אני לפני חצי שנה בערך שיפצתי את הבית וזה כלל מטבח כמובן שיצא מושששלםםם

אבל להמליץ לך על אנשים פחות כדאי כי מי שעשה לי את המטבח זה היה נגר
    והוא מרח אותי בעבודה כמה חודשים וסבלתי מאוווד איתו בסופו של דבר יצא מדהים
    אבל אני ממש לא ממליצה..

מה שכן אמליץ לך על שייש איכותי וטוב וגם שירות מעולה "שייש כהן"
    באזור המרכז, אני מאוד מאוד מרוצה מהם, עשיתי אצלהם גם שייש של מטבח וגם של המקלחת ואגב המחירים גם טובים מאוד אפשר להרודי אותם בכיף פשוט תכנסי ותשבי להצעת מחיר ותבואי עם מדידות.

בהצלחה!
    ואם תצטרכי עוד עזרה בשמחה
  • לא אני לא יהיה מסוגלת להתסדר עם נגר שמורח אותי בזמן.....לכן אני די מפחדת מנגרים שהם פתאום יכולים לברוח.......היית בזמנו גם אצל חברות מטבחים????נראה לך בהכרח שחברות יורת יקרות.????מה לדעתך מומלץ?????אני רוצה לסיים את המטבח בעז"ה עד פסח ואין לי הרבה זמן....
  • תעשי השוואה בחברות מטבחים.
    יכול להיות שיש עכשיו מבצעים מעולים על מטבחים מתצוגה שאפשר לשנות בהתאם לתכנון שלך.
    לצערי אני לא מהמרכז אז לא יכולה להמליץ.
    ההורים שלי עשו ברגבה.

[
  • כן אם זה עד פסח טוב שהתחלת עכשיו,
    בעיקרון חברות יותר יקרות אבל אני החלטתי שזה כבר עדיף להוציא קצת יותר כסף ולהשאר שפויים כי אני ממש הייתי בתקופה מאוד קשה מבחינת השיפוץ בכללי אבל המטבח בעיקר אני יכול להגיד לך שחיכיתי למטבח הזה חצי שנה היום בדיעבד היה שווה כל המתנה אבל אפשר לחסוך את כל זה ולשלם יותר

את צריכה לחשוב עם בעלך מה אתם מעדיפים,
    כחי בחשבון שאם את עושה אצל חברה ידועה זה יותר כסף אבל פחות זמן ופחות לחץ נפשי
    ואם זה נגר זה יותר זמן אבל חיסכון בכסף משמעותי.

אני לאחר כל הסבל שסבלתי אמרתי לפעמים עדיך לשלם יותר ולהשאר שפוי אבל לא היתה לי פשרות כספית והדרישות של המטבח שלי גם היו בשמיים אז התפשרתי על נגר.
  • אנחנו עשינו לפני 9 שנים אומנם אבל אני ממליצה בחום.
    שם החברה זה מטבחי פז בחולון
    המחיר היה סביר לעומת חברות אחרות
    ישבנו עם האדריכל ימים שלמים לתכנן את המטבח בתוכנה מיוחדת שעושה הדמייה של המטבח המוגמר. אני זוכרת שההמלצות שלהם היו ממש טובות לגבי פירזול ועיצוב המטבח.
    הם הוסיפו לנו דברים כמו פלאטה של עץ באותו הצבע של המטבח - בלי לקחת כסף. היינו צריכים את זה בשביל חצי קיר שיש לי.

בקיצור חבר'ה ממש מקצועים ונחמדים ולא יקרים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה