היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף בא לי ללדת כבר נמאס לי מהכאבי גב, מהצרבות, מהכבדות הזאת מזה שאף בגד לא עולה עליי נו כבר..
8 תגובות
עמוד 1
עוד קצת, לא נשאר לך הרבה! בינתיים המון סבלנות, הוא עוד צריך להשמין קצת אצלך בבטן, לפני שיוצא לעולם
איך אני מבינה אותך גמני רוצה כבר ללדת זה כבר מאוסס
הכי מבינה אותך!!!!!
נחכה בסבלנות עד שהפיצפונים שלנו יחליטו לראות עולם
יעל
מאיזה שבוע אפשר ללדת בביטחה? כלומר, מתי הזמן האידאלי?
מבינה אותך... תחזיקי מעמד!! אוטוטו זה קורה
תעסיקי את עצמך עד הלידה . תרשמי לאיזה קורס או סדנא של כמה שבועות שתיהיה לך תעסוקה . חודש 9 זה נצחחחח
בנות יקרות תפסיקו לבכות! אני ממש מקנאה בכן!!!!! אני יודעת שקשה לכן אבל עוד רגע אתן מחבקות את הגור החדש שלכן ואנחנו מה נגיד שיש לנו עוד כמה חודשים לעבור עד שנגיע רגע המיוחל הזה?????? תחזיקו מעמד ותתעודדו, זה עוד רגע קורה לכן!