לא מבינה בנות ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממהרות ללדת.

אני נהניתי מכל יום ויום.

ילדתי בשבוע 41+3(!!!!)

תהנו מההריון... תנוחו... תשלימו שעות שינה תצאו לא יודעת מה...

16 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל הריון ראשון זה לא הריון שני או שלישי.
    ככל הנראה גם התברכת והיה לך הריון קל.

כל אחת חווה את ההריון בדרך אחרת
    לכל אחת יש תחושות שונות

ובקיצר - נראה אותך אומרת ככה בהריון השני כנועם קופץ לך על הראש ואין לך אפשרות לנוח.
  • חחחחחחחחחחחח ליבוש, הוצאת לי את המילים מהמקלדת!

• ואווו באמת נהנת? מהסוף?

איך אפשר להנות?
    יעל
  • איזה הריון קל? אני סחבתי בחום הזה אלוהים ישמור עם בצקות ממש בצקות ואכלתי לבעלי את הראש ובכל זאת נהניתי

• אני משבוע 37 כבר היה לי ממש קשה
    ורציתי רק להיות אחרי
    ממה יש להנות? חודש תשיעי זה נצח

• רונית חח הזכרת לי את הימים האלה.

לא יודעת אני נהניתי למרות הכל. ודווקא יום לפני הלידה נשברתי והתפרצתי בבכי מטורף...

יום אחרי זה דימום

• בסוף ההריון עם בריאל סבלתי מבצקות מחרידות ברגליים, זה היה בחורף,
    כלומר שום מגף לא נסגר עליי ואין מצב לצאת עם כפכפים בינואר. אז הייתי
    תקועה בבית וכל יום בכיתי לבעלי מתי זה כבר ייגמר.

• אני בהריון שלישי, סוף שבוע 38 וממש לא ממהרת, אבל כנראה שאצל כל אחת זה אחרת.
    קצת קשה לי עם הבנות אחה"צ (4 וחצי ושנתיים) אבל מצד שני יהיה עוד יותר קשה אח"כ...
    לפני שבועיים בערך היה לי יותר קשה, הקטנה היתה חולה ואח"כ אני הייתי חולה (גרון וכאלה) וגם היה לי לחץ היסטרי בעבודה, גם הפנו אותי פתאום למיון ודאגתי שירצו לזרז, ולא היה לי תיק מוכן ושום-דבר לא מוכן...
    עכשיו חזרתי לעצמי (אפילו כבר לא מצוננת אחרי שבועיים סוף-סוף), כל הבדיקות תקינות (טפו חמסה מלח מים שום בצל), ירד הלחץ בעבודה, הכנתי תיק (למעט כמה השלמות קטנות), ועשיתי קצת סדר בארונות בבית.
    אפילו שביתת האחיות הסתיימה (קודם צחקתי שלא אלד עד לסיום השביתה).
    אבל מבחינתי למשוך עוד שבוע-שבועיים (הראשונה נולדה בשבוע 41+1 כך שזה ריאלי...).
    שנצא כולנו בידיים מלאות!
  • חוץ מזה שהראש שלו היה לי בצלעות וכל שהוק שלו חשבתי שנשברת צלע... לא רציתי שיצא בכלל!

הייתי סוחבת עד שבוע 42 בכיף.
    אני מאחלת לכל הנשים הריון כזה! בלי בצקות/ מצבי רוח חריגים עד היום של הלידה עשיתי הליכות ספורט וכו׳

הדבר היחיד שלא עשיתי ספונג׳ה נתתי לעוזרת להתכופף מתחת למיטות

אבל באמת כל אחת וההריון שלה.

• בהריון הראשון היה לי הריון חלק ממש...
    יותר מזה,
    אסרתי על עצמי ללדת לפני שבוע 39 כי הייתי סטודנטית והמבחן האחרון שלי
    היה בשבוע הזה...
    ממש החזקתי והתפללתי לא ללדת לפני...
    אני סחבתי עד 41+5 ללא שום קושי...
    אפילו כשבאתי ללדת באתי ברכב (עם הילוכים), התקמצנתי על חנייה והלכתי בחום
    של סוף אוגוסט קרוב ל40 דקות ברגל עד חדר הלידה.
    בהריון הזה אני עובדת כמו חמור, יש לי צירונים שהתחילו אתמול ואני בשני אוטובוסים כל יום
    לכל כיוון,
    אז דווקא בא לי מנוחה אחרי הלידה.

• כנראה ששכחת כבר איך זה להיות בחודש 9

• היה לי הריון מדהים, בלי תופעות, בצקות ומצבי רוח.
    נהנתי מכל רגע אבל כבר התעייפתי מהבטן הענקית ומהמשקל המכובד שסחבתי.
    יומיים לפני הלידה צבעתי את הקירות בחדר הילדים רק בשביל לזרז אותם שם בפנים... כנראה שזה עבד!

• אני ב 37+ ביקשתי קישטאאא ..
    אחרי שמירה משבוע 24 ושהייה בבית בלי יכולת לזוז
    גם את היית מבקשת .. וזה היה ביולי אוגוסטטט בבית בלי מזגןןןן

• אני דוקא כן מבינה
    אני בהריון ראשון ואני אשכרה סופרת כל יום (וגם בעלי)אני מתה כבר ללדת חלום שלי ללדת בשבוע 38 כל שבוע בשבילי זה נצח נכון אני מבינה שאני צריכה לנצל את הזמן שיש לי עם הבעלול לבד וגם הוא מודה לזה כי כלום כבר לא יהיה כמו פעם מהרגע שהוא יוולד שנינו כבר נחייה בשבילו אני מרגישה את זה כבר מעכשיו אבל עם כל זה אפילו בעלי כבר אומר לי יאלה אני מת שהוא יהיה כבר בחוץ..אני מאמינה שבהריונות החוזרים זה כבר לא יהיה ככה כי יהיה לי כבר ילד ואני בטוח יהיה עסוקה בו מכדי להיות עסוקה בהריון(עזבו שאחת הסיבות היא בכלל כי אני כבר מתה להיות לא בהריון חח לא ממש אהבתי את זה שריך להיזהר מכל דבר ולשמור על עצמי ולאכול טוב ולהשמין אני מתה כבר ללבוש גינסים רגילים ולהיות קלילה כמו תמיד ועוד בהריון הזה נהיו לי מלא תופעות שלא ידעתי בכלל שיש דברים כמו כמו פטריה שסבלתי ממנה מאוד!!וטחורים!כאבי גב וכו'
    בסדר אבל מה לעשות צריך לסבול קצת בשביל הנסיכי שלי

• שלי ההריון קל ברוך השם ומאחלת לכל אחת הריון כמו שלי ואני נהנית ממנה מאוד אבל דווקא בגלל שזה הריון ראשון אני מתה להיות בסופו, להרגיש את הלידה ולהגיע לרגע שבו אחזיק את הילדה שלי ושל הגבר שאני כל כך אוהבת, אסניף אותה, ארגיש את חום גופה ואוכל להניק אותה.

• כל אחת וההריון שלה.
    אני אישית ממש לא נהניתי... הקאתי כ-ל ההריון ובחילות בלי סוף ועייפות וכאבי ראש פלוס צרבות. לא מאחלת לאף אחת...
    עד שסוף סוף זה התחיל לעבור לקראת שבוע 36, אז התחלתי להיות כבדה ולחץ מטורףףףף בנרתיק.
    קיצור, כל אחת 'וההנאה' שלה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה