קורס החייאה לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם נחוץ? מישהי כאן עשתה? זה משהו מסובך?
    כשהייתי בהריון עם בריאל לא חשבתי על זה ועכשיו אני יותר לחוצה,
    אפילו שיש בייביסנס. אם חלילה יצפצף כשהתינוק במצוקה - אנחנו לא נדע לעזור לו

13 תגובות
עמוד 1
  • אני גם רוצה
    איך עושים?
    איפה?

• אני חושבת שבכל עיר חייב להיות קורס כזה, מצאתי אצלינו בהרצליה, עולה 60 ₪ לזוג. תרשמי בגוגל

• עשיתי כחלק מהלימודים שלי . ממש לא מסובך . מלמדים אותך עיסויים וסילוק הפרשות והנשמה וכמובן דבר ראשון לחייג ל101
  • זה ממש לא מסובך ומאוד מרגיע לדעת שיש לך את הידע.
    למשל כשהשכבתי את עופרי לישון עם הקוקיות והיא שיחקה איתם והתחילה להחנק מהם ידעתי מיד מה לעשות

• בנות בעלי עושה לי קורס בבית ( הוא רופא) וכאשר היה בלימודים התנדב במד״א והעביר את הקורסים האלה.

מעוניינות לקבוע יום שנוח והוא יעביר לכולנו? כך גם אני אזכה לפגוש חלק מהבנות...
    זה יהיה בת״א. אם יש ביקוש עדכנו אותי ונקבע

• בטח בטח לעשות
    חשוב מאד .
    אני עשיתי כשהדס נולדה וגם עכשיו לפני כמה חודשים.

• גם אני עשיתי, נורא חשוב בעיניי.
    עזר לי פעמיים עם הילדים שלי... שלא נדע!

• לידר נשמע רעיון מצויין!!!
    אולי נתארגן כמה בנות מהאיזור??

• אני אשמח.

מה נראה לכן נוח יותר מי שרוצה שתרשום בשרשור או אליי למייל?

• אבא של שיררררה עושה
  • יש לי תעודה של מגישה עזרת ראשונה, כל שנתיים אני מחדשת אותה (זה בגלל המקצוע שלי) אבל כמובן שכל פעם צריך להתרענן מחדש.
    אתמול הייתי בטיפת חלב והאחות אמרה לי שיש בעוד שבוע קורס עזרה ראשונה לתינוקות, אני בקופת חולים מכבי והקורס באלפי מנשה.
    תבדקי בקופת חולים שלך, חייב להיות להם.

וזה מאוד חשוב, כי גם למי שיש בייבי סנס ברגע שהוא מצפצף צריך לדעת מה לעשות!

רותי
  • עשיתי דרך מד"א

אם אני לא טועה זה היה 120 שח לזוג

קורס של 3 שעות שגם הסבירו על מבוגרים ולא רק ילדים

מומלץ ביותר
  • רציתי לעשות דרך מכבי מחודש 7 (היום הילדה בת שנה ושלוש) אני מחכה שיחזרו אלי רק בדיעבד הבנתי שיש במדא גם... במכבי ניסתי לברר כמה פעמים גם אחרי ולא הבנתי איפה יש ביינתים בעלי עבר דרך העבודה ואני צפיתי בסרטונים דרך האינטרנט...
    אך אם יהיה מפגש אשמח גם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה