מי מבינה בכינים? :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף!! אני מאושרת שלעופרי יש שיער ארוך :) אני כבר עושה לה קוקיות וכו', אבל אפשר לאסוף רק את השיער למעלה ואת השיער שיותר למטה עדיין לא, כי הוא לא מספיק ארוך..

הבוקר בטיפת חלב פתאום ראיתי כינה על השיער שלה

13 תגובות
עמוד 1
  • נכון ביצי כינים זה לבן.
    אז אולי הוצאת לה סתם לכלוך?

שמפואים למניעה יש, כל דבר שהוא עם רוזמרין.
    אבל הכי טוב- זה למרוח שמן רוזמרין (יש בבתי מרקחת...)
    וככה לשלוח לגן, כשהשיער שלה עם קצת שמן...
  • קודם כל לא להלחץ!!!! כמעט לכולם יש כינים באזשהוא שלב בחיים, אני מדברת מנסיון!!! זה לא קשור לליכלוך ולא קשור לניקיון, זה קשור לסוג הדם, יש כאלה שהכינים מאוד אוהבים ויש כאלה שטבעי שלא נדבקים.

אני לא מבינה מה זה ביצים שחורות, אני תמיד ראיתי לבנות, אבל זה בגלל שליאל בלונדינית ואני יודעת שהכינים מתאימות את עצמם לצבע של השיער. מה השבע של עופרי?

ומה שאת יכולה כדי למנוע זה לשים טיפונת של שמן רוזמרין, זה מאוד חזק אז לא לשים הרבה, מאחורי האוזניים ומתחת לעורף, הכינים לא אוהבים את הריח של השמן הזה וזה מונע הידבקות!

רותי
  • גם אנחנו היינו בסרט הזה לפני שבועיים ועכשיו הכל נקי
  • מיצי זה היה ממש בצורה של הביצים, עם החוט הזה שהן נקשרות איתו על השערה, באותו גודל ממש, דבוק לשערה וקרקפת... ממש כמו ביצה רק בחום.

רוזמרין זה מסריח לא?
    ומה, היא תסריח כל היום?

• זה לא מסריח
  • ביצים שחורות = ביצים חיות
    ביצים לבנות=ביצים מתות

ממליצה לך לעשות כמוני - אחרי שהיער נקי לחלוטין - קניתי להן את הקרם שיער של סרקל - הוא מונע כינים וזם עוזר לסדירו השיער. מעולה! חברה שלי מהגן המליצה

ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
  • יש ספריי כזה של סרק קל עם רוזמרין
    אני כל בוקר מתיזה על השיער של לולי וברוך ה׳ הוא לא נדבק
  • הספרי של סרקל נשמע מעולה!!!
    יש לו ריח טוב??
    זה נשמע אחלה פיתרון, אני מקווה שזה יעזור לה.
    תודה!!!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• יש לו ריח נעים , הוא גם מתיר קשרים
  • נשמע מפחיד אני לא מזהה כינים ומקווה שלא אצטרך
    להתמודד עם זה אף פעם
    [/center]
  • אני משתמשת בקרם סרקל רוזמרין של דר' פישר. מעולה ועם ריח נפלא. בעיני יותר טוב מהספריי של דר' פישר שהריח שלו פחות נעים, ולשילי הוא עשה רגישות בקרקפת.

• גם אני מתיזה כל בוקר ספריי סרקל לשני הילדים וכמובן חופפת ושמה גם מרכך של סרקל וזה מונע הדבקה, אם היא עדיין נדבקת אז טיפות רוזמרין. בהצלחה

• קודם כל טיפול לכינים + סירוק במסרק סמיך.

אחר כך שימוש קבוע בשמפו/מרכך עם שמן רוזמרין כדי למנוע הדבקה.

הכי טוב אחת למספר שבועות לסרק במסרק סמיך אחרי המקלחת כדי לוודא שהכל נקי.

במקרה של הדבקה כדאי שכל בני הבית ישתמשו בתכשיר נגד כינים, למקרה שמישהו הספיק להידבק.

וכמובן - אם עופרי במסגרת ליידע את הגננת ולהגיד לה שתמסור לכל ההורים האחרים שיבדקו את הילדים שלהם כי קרוב לוודאי אחד מהם הוא מקור ההדבקה.

בר נדבקה פעם ראשונה להפתעתי הרבה לפני מספר חודשים, ומאז לא נדבקה שוב. צריך פשוט לשים לב שזה לא יקרה שוב.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה