סקר: מה עושים כשחייבים לצאת מהבית עם התינוק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולנו כאן חייבות לעיתים לצאת עם התינוק בשעה-מסויימת: למשל לטיפת-חלב.
    בטוח ישנן כאן בנות לילד-בכור,שמתחייבות על שעת-יציאה מהבית: למשל לחוג.
    ואימהות לכמה ילדים,שחייבות להוציא את התינוק מהבית,ע"מ לאסוף את הילדים-הגדולים מהגן.

האמת,היום היה לי ממש קשה: הוצאתי את שירה מהבית לאוטו ב-16:00,כשהיא ישנה והיא התעוררה לצערי ובכתה (מה שהיה צפוי), כשחגרתי אותה לכיסא-בטיחות באוטו.
    נתתי בקבוק-מטרנה, לא-הרמתי אח"כ..והתחלתי לנסוע (כי הייתי חייבת למהר)..
    הגעתי לגן,החניתי צמוד,לא-לקחתי את שירה איתי..היא החלה לבכות שוב,כשחזרנו לאוטו..וכך בבית,עד 18:00 האכלתי,הרגעתי,ניסיתי להשכיב לישון..
    למזלי אירחתי חברה מהגן+את אימה..ובכ"ז זאת "חברה-חדשה", כך שלא-נעים כך להתעסק עם שירה במשך כשעתיים..

מה אתן עושות במצבים שכאלו? איך אתן צולחות את הנסיעה באוטו באופן-רגוע? והחזרה הביתה?

11 תגובות
עמוד 1
  • אולי אם היציאה צפויה, שווה לנסות להכניס הבייתה את הסלקל, וכחצי שעה קודם להרדים בתוכו, ואז להוציא עם הילדה הישנה, כשהיא מכוסה טוב בסלקל והשמיכה טיפונת משוכה למעלה על מנת להחשיך לה ולשמור על חום ולחות האוויר שסביבה, רק עד הרכב, שלא תתעורר מהשינוי באוויר, לקשור לאוטו מבלי להזיז אותה, וליסוע? זה לא כ"כ נורא אם זה לא באופן קבוע.

ואני מאוד מבינה אותך. זה קורה לי לפעמים כשאני תקועה וצריכה דחוף מוצר מהמכולת והיא ישנה. אם מתאפשר לי אני מבקשת משכנה להיכנס למשך הזמן הזה. בתנאי שזה לא זמן העולה על רבע שעה. לא נעים..

ולגבי אירוח- מאוד לגיטימי שאת מתעסקת עם שירה! לא צריך לחוש אי נעימות. אפשר גם לשתף אותה בפעילות

• בדיוק זהמה שקורה אצלי
  • קרה גם קרה. לא נלחצת, הוצאתי ציצי, הנקתי קצת באטוטו בכדי שתירגע ואח"כ עליתי להביא את לינוי, אטור נשארה באוטו לשמור על סתיוי

במזג אויר כזה - אם אפשר להמנע מלצאת זה טוב, לא תמיד אפשר מה לעשות
    ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
  • אחת ויחידה

• מה עם מנשא? הגן של נעמה במרחק הליכה בימים יפים?

• גולי,
    את צודקת,זה אידיאלי בעיני במצב שכזה להשכיב באמבטיה של העגלה וללכת ברגל..ואז ניתן להרים לגרעפס לאחר-האוכל..
    אך לצערי,הגן של נעמה במרחק של אוטו (מושב מחוץ לעיר).

מתוקונת,
    אין לי תמיד לתת הנקה..לעיתים ממש נגמר לי החלב (כשאני לא-נחה שנ"צ ועובדת כל-היום) ואני חייבת לתת מטרנה,מה שגורם לאי-הנעימות..(בהנקה כשיש או בשאוב,המצב מושלם,בקושי גרעפס,אין-בכי,פשוט מושלם).

אירה,
    הלוואי,שיהיה לי פיתרון לחצי-שעה ככה..מה גם שלרוב אני אוהבת לזרום עם נעמה,כך שאין לדעת מתי אחזור הביתה..

בקיצור,הרבה סימני-שאלה,כשנמצאים לבד בסיטואציה שכזאת..

• אין לי הרבה מה לייעץ סורי אני עוד לומדת את זה
  • אם כך את צודקת. לשים בסלקל מ12 זה מוגזם. ואם גם ככה את מרימה אותה לסלקל, אולי בכל זאת תנסי לעשות את זה בבית ולא בחוץ בלחץ ובקור? וככה אפשר איזו רבע שעה לפני, ולנסות להרדים חזרה בסלקל בבית. ואז רק לצאת..

אני יודעת שקשה להם עם האוויר שבחוץ לחזור ולהרדם. הם נהיים יותר ערניים, והעובדה שלא ישנו מספיק כי העירו אותם, הופכת אותם להיות עצבניים יותר.
    זה מה שקרה לשירה כנראה..

מקווה ששיטת הסלקל כמה דקות קודם כן תעובד.. נסי יום אחד.. מה תפסידי?

אני יודעת שכשאני חוגרת אותה באוטו היא הופכת להיות עצבנית

• כפרות, שהילדים ינהלו אותנו? אנחנו צריכות לנהל אותם

וגם אני לבד, מתנהלת יפה מאד עם 3.......יש לי שכנה חמודה סבתא פולניה מקסימה שפעמיים בלבד קראתי לה שתשמור על סתיו כי לא רציתי להוציא אותה והיא ישנה ממש טוב.....כל השאר -שלום שלום ושלא תבוא לי בחלום...

אם את יודעת שאת צריכה לצאת בזמן מסויים - תעירי רבע שעה קודם, תני לה בקבוק מטרנה או ציצי (מה שנוח לך) ותתארגני ותצאי.

קולא ילדה אחת יש לך להוציא מהגן - אז היא תבכה 5 דק' יעבור לה, יהיה בסדר

ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
  • אחת ויחידה,
    אני ממש אוהבת את התשובות שלך

• מרווה מה אם לנסות למשוך אותה קצת ולשנות לה את הזמן שינה?
    ככה שתהעה ערה שאת אוספת את נעמה

ואין אמא מהגן שיכולה לעזור לך בלהביא הביתה? 

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה