היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לבנות שלא חוו צירים והם בהריון ראשון: למנוסות הגדירו מה הוא ציר??
אז אני אגדיר ... זה מין כאב חד וחזק של מחזור ב10 דרגות
12 תגובות
עמוד 1
זה בערך כמו כאב מחזור שמגיע מהגב
ברביתתת- ככה בידיוק היה אצלי.
וואו.. להגדיר ציר... זה בערך כמו להגדיר את אייל שני התקשות של הבטן, וכאב של לחץ מהגב לבטן התחתונה... כמו של מחזור שהרחם מתכווץ......
חחחחחחחחחחחח טלי
כאבי תופת שקשה לפספס? הפחדתי? מקווה שלא
אצלי ציר התחיל מהגב עבר לבטן התחתונה והקרין לרגל שמאל (בדיוק כמו בספרים) כאב שארך 40-50 שניות ואז נעלם כלא היה מתחיל חלש ומתגבר
ציר אצלי היה התחלה של כאב מחזור עדין ממשיך (באותו ציר) לכאב יותר חזק יותר חזק יותר חזק עד שמגיע הקטע שאת מרגישה כאילו סוחטים לך את הרחם חחחזזזקקקקק כמו סמרטוט חחח ואז הקלה לאט לאט חוזר למצב הראשוני..
אני יגיד לך את מה שדודה שלי אמרה לי: לאף אחת לא היו צירים והיא חשבה שיש לה כאב בטן.
אני מתייחסת להגדרה צירי לידה שמובילים לפתיחה ושינויים בצוואר הרחם כי צירי ברקסון זה סתם התקשות של הבטן! אז מבחינתי ההגדרה זה כאבי מחזור איומים שהולכים מהגב לבטן וכל ציר הנשימה נעצרת חחח
אני בול מרגישה כמו סטס
אני הגעתי למוניטור עם פתיחה של 3.5 ס"מ וכל מה שהרגשתי זה התקשויות כל 20 דקות (כמו שמרגישים בזרוע בזמן בדיקת לחץ דם) ותחושת לחץ/אי-נוחות כמו של מחזור.