היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מה נשמע?? שתהיה שבת שלום ומבורכת לכולן.. אגמי בימים האחרונים מצוננת..אתמול היא התחילה להשתעל בשיעול טורדני כמו של כלב אבל זה קורה רק שהיא ערה כי שהיא ישנה היא לא משתעלת וגם הנשימה שלה יחסית שקטה ורגועה. מדדתי לה חום וב״ה אין לה אבל השיעול קצת מטריד אותי,היא משתעלת לא מעט וגם קצת מחררת אבל לא בוכה,משחקת ואוכלת כרגיל!!טפו טפו 555 שלחתי את בעלי לקנות מכשיר אדים קרים מעבר לזה יש עוד משהו לעשות?? אתן חושבות שצריך לקחת אותה לרופא??התחושה שלי אומרת שחורף וכולם מצוננים וזה יעבור אבל מצד שני אני אמא חדשה פעם ראשונה ואולי טועה??
9 תגובות
עמוד 1
תלכו לרופא שיקשיב לריאות, ככה למקרה חירום...
החלמה מהירה
תודה!;) זה דחוף להיום ללכת איתה או אפשר לחכות ליום ראשון ?כי עוד מעט שבת והרופא סגור כבר אם זה דחוף,אני אזמין רופא הביתה..
שתרגיש טוב לגבי רופא אם להזמין או לחכות... לפי מה שתיארת אני הייתי מחכה.. אבל לא לוקחת אחריות.. אלא אם יש התפתחות חלילה נוספת...
שיעול טורדני נשמע כמו סטרידור, אני לא הייתי מחכה עם הרופא... במיוחד שסופ"ש לפניכם החלמה מהירה
בנות תודה-אין מקסימות אחת אחת דיברתי עם *2700 אמרו לי לשים חיתול בד מתחת למזרון להגבהה,לטפטף מי מלח ולשים מכשיר אדים קרים במידה ואין החמרה אני יכולה לחכות ליום ראשון.במידה ויש ללכת למוקד רפואה דחופה מר״מ ובמידה ויש שיפור בסוף השבוע אז לא צריך רופא. סה״כ אמרו לי שזה לא נשמע חמור או כמו שציינתן חלילה. עכשיו היא ישנה כבר שעתים וב״ה שקט.רק שהיא ערה היא משתעלת;/ שתרגיש טוב הבובה וכל שאר הילדים
שתרגיש טוב
בדכ מה שעוזר לסטרידור זה אויר קר . לפתוח את המקפיא ולתת לה לנשום את האויר . או באוטו לנסוע עם חלון פתוח . מוזר אבל זה הטיפול
תודה. בנות תגידו כמה פעמים אני יכולה להשתמש ביום במפזר אדים קרים?