שאלה דחופה בנות עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מהצהריים יש לי לחץ בבטן התחתונה, הרגשה כאילו התינוקת שלי ירדה לאזור העצם "קרוב ליציאה" אם אתן מבינות אותי, לא יודעת איך קוראים לעצם הזה מקדימה.
    אין לי כאבי גב או כאבי מחזור על מנת לחשוב שאלה אולי התכווצות של צירים מדומים שאני מפרשת לא נכון. יש לי רק הרגשה שהקטנטנה שלי ממש נדחקת לאזור העצם. בדרך כלל היא יותר למעלה בבטן. מרגישה לחץ שגדל עם הזמן ואי נוחות מלווה בקצת כאב.

למשהי קרה? אני די דואגת להתקצרויות צוואר הרחם וכאלה והכל גם סגור עד יום א'. מה עושים?

4 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לציין שהיא דווקא פעילה אז אני מרגישה אותה לא מעט.

• אני לא מכירה את הכאב הזה אבל לכל קופת חולים יש מרפאת חירום.. לדוגמא מאוחדת עובדת עם ביקור רופא.. הם פתוחים כל הסופ״ש .
    בדקי באינטרנט בקופה שלך מי משמש מוקד חירום ותלכי לשם שיעשו לך א.ס או יפנו למיון לבדיקה.

• נשמע תקין למדי. את מרגישה תנועות כרגיל, ואין לך כאבים, נכון? בשינוי תנוחה כבר אין לחץ?
    זה כנראה בגלל שהתינוקת שינתה תנוחה ונהיה לך לא נוח.
    אני מציעה (אם את בכללית) להתקשר למוקד אחיות ב-2700* ולשאול כדי להיות רגועה. אני חפרתי להם כל ההריון וגם אחרי הלידה.

• איך את מרגישה היום? עדיין כואב כך?

זה שהיא פעילה לא מעיד על זה שאולי משהו שם קורה. אני לא הייתי לוקחת סיכון ומוותרת על אולטרא סאונד לראות שהכל בסדר.....יש מוקדי חירום מיון נשים. תרגישי טוב!@!
    ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה