היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יקרות! כמו שאמרתי, החלטתי להכניס קצת צבע לפורום ...נראה לי שאני האתיופית היחידה פה ? שמי שלומית, בת 26 אמא לליאם המדהימה בת 6! וליובל הנסיכה הטריה- בת 4 חודשים ושבועיים.. תקשיבו אמנם נרשמתי רק היום (נרשמתי בלידה הקודמת לפני 6 שנים אבל רק כדי לשאול כמה שאלות) אבל, אני מכורה לפורום!! עזרתו לי כ״כ הרבה בלי שבכלל ידעתן! מרגישה חלק מכן, למרות שלא השתתפתי! לא יודעת למה לקח לי כל כל הרבה זמן להירשם, אבל הנה! נרשמתי! תקבלו אותי?
Shelly
30 תגובות
עמוד 1
אני מקבלת בשמחה ואני בטוחה שגם השאר !!! אני חצי אתיופית חחחחח ( שחומה ) אז את הוספת עוד גוון !!
לילה טוב וברוכה המצטרפת!
מצוקה:) ברוכה הבאה:) בעלי תימני שחור אז חושבים שהילדים חצי אתיופים חחח
היי מתוקה!!! בשעה טובה על התינוקת החדשה:)))
אני לבנה עד גועל!!! אז גם אני מכניסה סוג של צבע לפואום
ברוכה המצטרפת!
ואני נראה לי כמו אניה... לבנה מאוד......
סורי אני רק לבנה אשכנזיה לא מיוחדת חחח אבל אוהבת סגול לילך זה נחשב???
ברוכה הבאה.... גם לי יש תינוקת בת 4.5 חודשים
ברור שנקבל ובהרבה אהבה רוב החברות הטובות שלי הן אתיופיות יפות!!!
חחחח מצחיקות[: אירה, לשאלתך אני מבאר שבע. ואיך עושים סרגל?
Shelly
ברוכה הבאה מקבלות באהבה כמובן
הי שלי וברוכה הבאה סוף סוף קצת צבע ללבן בוהק שלי לשאלתך לגבי הסרגלים יש שימושון, זו ההודעה הראשונה, תנסי להיעזר בו
ברוכה הבאה!!!
ברוכה הבאה!
באמת לקח לך הרבה זמן הגיע הזמן לצמצם פערים [/center]
ברוכה הבאה!!
ברוכה הבאה!
ברוכה הבאה!
אני סתם מרוקאית עצבנית בלי צבע
אני אמנם לא אתיופית אבללל יש לי ילדה שקוראים לה ליאם!!!!!
איזו חמודה!!!
ברוכה הבאה
ברוכה הבאה!
ברוכה הבאה מאמי
את לא יודעת כמה חיכיתי לאתיופית בפורום הזה..ועוד מהדרום!:) אני לבנה צחורה עם רגליים שמסנוורות מהשמש. אבל הלב תמיד באותו צבע:) ברוכה הבאה.