שיתופים מה- 3> - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירות, באמת לונג טיים שלא שיתפתי או השתתפתי. פשוט עם שתי העבודות הרשמיות שלי והעבודה הלא רשמית שלי (זו שאני לא מקבלת עליה משכורת
10 תגובות
עמוד 1
  • התגעגנו אליך, באמת מזמן לא עדכנת.
    אני מאושרת לשמוע שאצלך מתחיל להיראות טוב יותר. זה מצויין!
    לגבי ילדים, זו חייבת החלטה משוטפת של שניכם. ואני מקווה שתצליחו להחליט מה שטוב לשניכם וכמובן לנופרי

[
  • תסבירי לו שהפעם את כבר יודעת איך להתמודד עם המצב
    זה כבר לא מצב לא ידוע
    חוץ מזה עם ילד שני זה שונה.כך שמעתי.
    ותסבירי לו שהרצון חזק ממך.

• מקוה שבקרוב גם הוא ירצה
  • דרך אגב, ילד שני זה באמת שונה
    את כבר יודעת לאן את הולכת אבל יש את הקושי של טיפול ב 2 ילדים בעלי צרכים שונים ( תינוקי וילדה)

[
  • ליבוש, גם אני התגעגעתי המוןןןן
  • קודם כל את מקסימה! ואני ממש שמחה שאת מרגישה טוב ושמחה!
    אני בטוחה שבעלך יחשוב על העניין ויראה עין בעין איתך לגביי ילד נוסף..
    נשיקות!

אגב, שבוע הבא אנחנו נפגשות ביכין סנטר לצהרים? עדיין לא ניצלנו את העובדה שאנחנו עובדות בבניינים פרקטיקלי צמודים אחד לשני!

• קודם כל את מקסימה! ואני ממש שמחה שאת מרגישה טוב ושמחה!
    אני בטוחה שבעלך יחשוב על העניין ויראה עין בעין איתך לגביי ילד נוסף..
    נשיקות!

אגב, שבוע הבא אנחנו נפגשות ביכין סנטר לצהרים? עדיין לא ניצלנו את העובדה שאנחנו עובדות בבניינים פרקטיקלי צמודים אחד לשני!

• תודה רבה אלינור יקירתי
  • אני רק באחרונה קפצתי לפה כך שאני לא ממש מעודכנת.....

רק רציתי לומר לך שילד נוסף צריך לשקול טוב טוב לפני....

הבת שלך רק מתחילה להיות עצמאית, אולי תחכי עוד קצת. אני את השנייה שלי הבאתי בלי שום תכנון מקדים...היה קשה בטירוף, לא כל אימא יכולה להתמודד עם זה בהצלחה...צריך הרבה הרבה כוחות, פיזיים ונפשיים.

תקחי את הזמ, תתאוששי, וביחד תחליטו שהיגע הזמן להביא לה עוד אח/אחות

יהיה בסדר

ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
  • טרם.. הפגישה ההיא נדחתה לשבוע הקרוב והמיקום הוחלף. זה יהיה בבית קפה של ההולמס פלייס שמול הבניין שלך.
    בכל מקרה, הדלקת אותי על הבליקר הזה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה