היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רקע קצר: בועז יונק רוב הזמן ורק ביומיים-שלושה האחרונים הוא שותה חלב שאוב מבקבוק בערך פעם-פעמיים ביום. שמתי לב שכשהוא אוכל מבקבוק הוא אוכל כמויות שנראות לי גדולות וכמעט תמיד פולט אחרי הארוחה. בהנקה אין פליטות (555).
האם יש קשר בין סוג הבקבוק (מאם) לפליטות? האם כדאי להחליף בקבוק?
תודה!!! וסליחה שאני לא מגיבה בשרשורים אחרים... מבטיחה לחזור בקרוב לפעילות מלאה...
21 תגובות
עמוד 1
יש כמה סיבות אוכל יןתר מבקבוק מאשר מהציצי? תנסי לתת טיפה פחות או שאולי בולע אוויר?
ההבדל הוא, שמבקבוק, אין לו קשיים לקבל את החלב, הוא זורם לפיו אז הוא לא יודע מתי להפסיק לעומת המנגנון של השד וההנקה, שבה הוא מושך חלב ביניקה עד שאינו רעב יותר. הפליטות לא קשורות לסוג הבקבוק...
כמו ששירני אמרה. לקבל חלב מבקבוק זה קל מאד, הוא לא צריך להתאמץ ולכן הוא אוכל כמות גדולה יותר (גדולה מדיי) של חלב מבקבוק לכן פולט את העודף. מציצי הוא עובד "קשה" והכמויות קטנות יותר והוא גם מצליח לשלוט עליהן!
[
בובה,
מניסיון הפליטות של נועה אין קשר לסוג הבקבוק.
כמו שכתבו לך נכון הוא פשוט אוכל יותר מידי. אצלי למרות שנועה אכלה טוב ולא יותר מידי היא עדיין פלטה וזה בגלל שהקיבה שלה רגישה זהו.
תנסי להפחית בכמויות הבקבוק וגם לא להשכיב ישר אחרי האוכל אלא להחזיק על הידיים במצב מאונל לפחות רבע שעה ותראי אם זה עוזר.
כמה את נותנת לו בבקבוק?
באמת כמו שכתבו. בקבוק יותר קל מציצי לא צריך לעבוד אז כנראה שהוא גם אוכל יותר כי הוא לא שולט בזה כמו בהנקה תנסי לתת לו פחות ארוחות בקבוק קטנות יותר תראי אם זה עוזר אני לא חושבת שיש קשר לסוג הבקבוק אם הוא תופס את מאמ אז זה כנראה בסדר
היי בובה תנסי בקבוק בי פרי תעשי הפסקות לגרעפס ותשימי לב שאחרי בקבוק פותחים מרווח קבוע וזה לא לפי דרישה גם שלי פלט בהתחלה והייתי מאד בלחץ וזה עובר...מערכת העיכולמבשילה
תודה על התגובות ועל העצות
כשאתם מאכילים מבקבוק תחזיקו אותו בכזאת זוית שלא כל הפטמה תיהיה מלאה. וככה הוא יתאמץ להוציא ו"יעבוד".
מיצי, אבל אז הוא יבלע אויר. לא?
שמרית את יורדת על שירן??? בועז הקינדרון אצלך בחתימה כבר הגיע לסוף ההריון!!! יאללה להחליף דחוף!!!
תנסי את ההאכלות מהבקבוק לעשות בשלבים (לדוגמא אם כל הבקבוק הוא גומר תוך 5 דקות, אז תעשי הפסקה יזומה כל 2 דקות), ככה זמן האכלה יתארך, מרכז השובע במוח יקליט שהוא אוכל X זמן. וזה יסתדר. ובכל מקרה אל תילחצי מהפליטות. כל עוד הוא רגוע אח"כ ויש יציאות, טוב נו את יודעת.....
אוריקי הדיקטטור המושלם שלי היה מפלטה עד גיל שנה!!!! כן כן עד גיל שנה הילד פלט, פשוט כי הוא לא ידע מתי להפסיק.... ואת ראית אותו, הוא תמיד היה מבחינת הגדילה באחוזונים גבוהים. פשוט אכל יותר מדיי (ועשה לאמא המון המון כביסה). כנראה הציצי שלי כל כך טעים
חחח. בוביזזזז!!!!! אין עלייך!!!!
שמריז
הצליח??
כן שירנז
שירן
מאמוש, לא תמיד יש דרך להמנע. זה נשמע שאת מאכילה אותו בצורה נכונה. מקווה שעוד יום יומיים זה יסתדר. אצלינו הפליטות התבררו כמו ריפלוקס.
לא תמיד אפשר להימנע מהפליטות. יכול מאד להיות שהוא פשוט בוצע המון אוויר מהבקבוק - שוב פעם כי מהציצי הרבה יותר קשה לינוק מאשר מבקבוק.
אם נגמרות הטטרות תעברי למגבות, ואח"כ לציפות ואח"כ למפה החגיגית של חמותך
ווואי שימריתוש התגעגעתי הבנות סיכמו את עניין הפליטות הכי טוב שיש
בציצי הוא צריך להתאמץ בבקבוק לא בבקבוק גם הזרימה מהירה יותר ולכן יתכן שבבקבוק הוא אוכל יותר ולכן פולט איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
אם זה קורה רק בבקבוק גם כשאת עושה הפסקות לדעתי זה בגלל האויר שהוא בולע... הגזים מעלים את האוכל למעלה קצת... אולי שווה לנסות בקבוק עם מנגנון אחר שמונע בליעות אויר כאלה אני לא מבינה גדולה בבקבוקים כי אנחנו היינו סרבני בקבוק
תבדקי שזה קורה באמת רק מהבקבוק כי אם לא זה נשמע כמו ריפלוקס ואם זה רק מהבקבוק אז כמו שהבנות אמרו בולע אוויר וכו'....