היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחח.... אז לקראת מצבי שמתחיל להתקדם לקראת הפינצ'ור. התחלתי להוציא את כל בגדי התינוקות מהבודעם. מתחילה לכבס ולקפל את הכל, שיהיה לי מוכן. לא ראיתי את הבגדים בדיוק 4 שנים. (אוריקי יליד דצמבר אז זה הכל הבגדים שלו). מזל שסידרתי את הכל יפה יפה מקופל ומתועד בתוך הארגזים, ממש מקל עלי.
כולם בטוחים שאני יולדת ממש עוד מעט (אני הולכת כמו ברווז שיכור שדפקו לו מכות - בגלל פוביק סמיופיוליזיס - התרופפות שרירי עצם החיק). נפוחה קלות בפנים (האף שלי שגם ככה ענק צמח עוד יותר - אמאלה).
ואני..... אני בטוחה שאני סוחבת עד הסוף. כמו בהריונות הקודמים. אולי הפעם תהיה לי הפתעה נעימה ואלד בשבוע 38?!?
21 תגובות
עמוד 1
לפי מה שאת מספרת על פוסטי, היא קצרת סבלנות בדיוק כמו בועז... אני מהמרת לא יותר משבוע 38+2 ו-5 שעות.
יאללה, שתיהיה כמו דורצ'וק ותוולד בשבוע 38.. תענוג!
אני כל כך מתרגשת בשבילך!!!! וחייבת לפגוש אותך לפני הלידה! אני מתגעגעגעגעגעגעת!!! אגב, אהבתי את הדימוי הגראפי של ברווז שיכור שדפקו לו מכות.. חחחחחחחח
ליבי... לפי מה שאת מספרת את כבר ״מבושלת״ למדיי... יאללה עוד קצת להתבשל אני גם נראית כמו לפני המלטה רק שממש לא בא לי ללדת עכשיו הבטן שלי ענקית מינימום חודש עשירי (הגעתי לזה בהריון של מיקה שבוע 42) סופש ביקרנו אצל סבתא שלי(בת 87) ששברה את הרגל (היא רצה ביום שישי לאוטובוס כדי לברך את בת דודה שלי שילדה שבוע שעבר...) אני סה״כ מתפקדת טוב אבל רוצה כבר להפסיק את הנסיעות האינסופיות בשני אוטובוסים לעבודה
כמעט בכיתי כשראיתי את האוברולים הקטנים את המעילים הפיציים את הריח. שנזכרתי איך הוא היה. תינוק ראשון כמו מתוך קטלוג. ואז התסכלתי עליו, והוא, הנסיך שלי, שחגג יומולדת 4, שעזר לי להוציא את הדברים. אוף אני הורמונאלית... חחחחחח תגידו אתן חושבות שהיא תתבע אותי אם תדע שתחילת חייה היתה לבושה בביגדי בנים?!?! חחחחחח
שיואו ליבי איזה מרגשששש
גם אני חייבת כבר להוציא שקים עם בגדים של הגדולים. הבעיה שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... אני די מאמינה באמונות טפלות ומפחדת כבר לכבס בבית את הבגדים. אני חושבת להביא לאמא שלי שתכבס ושתשאיר אצלה עד הלידה (שלא אמורה לקראת עוד הרבה זמן)
ניראה לי זאתי תהיה מתנחלת קטנה. יעל
מאיפה את? עכשיו פרסמתי באגורה יש לי שקית בגדי ניו בורן, חלקם וורודים אם בא לך
מתוקונת תודה רבה. יש לי כל כך הרבה בגדים שאני יכולה לפתוח חנות. חחחחח אולי יש מישהי שזקוקה לזה יותר ממני. אני בטוחה ב מליון אחוז שפוסטי לא תזכור שהיא לבשה בגדים עם ציורי טרקטורים ומכוניות.
וואי יהיה לי קשה להפטר מהשם פוסטי כנו שקשה לי להיפרד מהשם קינדרון