איזה רופא דפוקק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון כתבתי לכן שאגמי מיום שישי עם שיעול מטריד ללא חום ואוכלת כרגיל 555.
    אז לקחתי אותה אתמול לרופא (מרל"מ)שאמר שהנשימה תקינה אבל הגרון מודלק וצריך לתת אנטיביטייקה בקיצר החלטתי לא לתת לה,הרגשתי שהיא לא צריכה את זה בכלל וזה משהו אחר.
    היום לקחתי אותה לרופאת משפחה שלה והרופאה אמרה שהיא מצפצפת:( ונתנה לי אנילהציה לקטנה שלי בשילוב ונטולין ומי מלח 4 פעמים ביום למשך 5 ימים ובאשר לגרון אין לה שום דבר והיא מה עיקמה פרצוף על האנטיביוטיקה שהרופא נתן ואמרה שהוא מממש טעה !!!
    אז טוב שהקשבתי לתחושה שלי אבל כואב לי עליה שהיא צריכה את זה:((
    מה זה קשה לי עם זה שהיא צריכה את המסכה עם החומר הזה ואווווף אני מה זה לא אמא היסטרית אבל קשה לי נורא עם זה למרות שהיא נרדמת עם זה וסה"כ מרגישה כרגיל , אך עדין המצב שהיא צריכה את המסכה 4 פעמים ביום על הפרצוף כואב לי גרר

11 תגובות
עמוד 1
  • אוייי מסכוננת זה באמת לא נעים....אבל האנילהציה ממש עוזרת....תקפידי על זה ותראי השתפרות.
  • אני אקפיד כמובן ותודה מאמי.
    את מכירה את זה?מכירה ילדים שסבלו מזה?
    זה שיש לה את זה עכשיו זה אומר שזה יהיה חרונייי?

• אין סיבה שזה יהיה כרוני, זה שיעול שהרבה ילדים קטנים סובלים ממנו בעונות המעבר בעיקר בחורף
    כבר אמרתי לך שזה שכיח בדיוק כמו נזלת
  • תודה אהובתי^^
    נרגעתי כבר מקווה שיהיה בסדר בע"ה...

• מאמי שיהיה לכם רפואה שלימה ......
    בכל אופן אני תמיד אומרת שהתחושות זה הדבר הכי חזק שיש

• מתוקה...שתרגיש טוב
  • תודה בנות..
    אין כמו תחושה של אמא. בע"ה עוד כמה ימים יהיה מאחרויינו

• איך ידעתי!!! הרופאים האלו בכלל לא רופאי ילדים....

טוב שהקשבת לעצמך!

ולהבא -איך שמתחילה שיעול כזה תתחילי אינהלציות, נראה לי שאפילו אמרנו לך את זה אז, עם מי מלח. זה הדבר היחיד שעוזר לדברים האלו.

ולא כרוני ולא נעליים - תקפידים שלושה ימים על זה ותראי שיעבור לה ויהיה לה קל לנשום. יהיה בסדר

ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
  • רפואה שלמה ושתרגיש טוב

• לבן הקטן שלי היה בעיות כאלו של צפצופים מגיל שנתיים.
    עד שעלו על זה שזה "כרוני" ועבר בגיל ארבע.
    כן כל עונת מעבר עשינו לו אינאלציות 3 פעמיים ביום. אחרי כמה זמן כבר התרגלנו, גם אנחנו ההורים וגם איתי הקטן שלנו.
    היום יש מכשירי אינלציה מאד חמודים לילדים. ממליצה לקנות אם זה לא חד פעמי.

בכל אופן מקווה שיעבור מהר.

בהצלחה.

פלורנסיה
  • תודה בנות יקרות
    ובואו נקווה שזה לא יהיה חרוני ורק בגלל החורף בע"ה.
    במידה וכן אני אקנה לה מכשיר חמוד אבל אני שרה לה תוך כדי והיא נרגעת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה