היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם, בוקר טוב. אני חדשה בפורום זה, אני בת 33, בהריון בשבוע 31, הריון שלישי אחרי הרבה זמן (הקטן שלי בן 8, הגדול בן 10) .
אני צפויה ללדת בסוף פברואר ופתאום עולים לי חששות לגבי קבלת אפידורל בלידה. בלידות הקודמות קבלתי אפידורל אבל פתאום עכשיו קבלתי פיק בירכיים.
מה אתם אומרים, אפשרי ללדת בלי אפידורל? זה אנושי או טראומטי מדי?
יום טוב פלורנסיה
17 תגובות
עמוד 1
אני לא יכולה לקבל אפידורל כי יש לי עקמת בגב
כן זה אפשרי ללדת בלי אפידורל. בלידה השניה הייתי 22 שעות עם צירים בחדר לידה. כן זה כואב למה לא לקחת אפידורל? אם הייתי יכולה הייתי לוקחת. יעל
קודם כל, ברוכה הבאה
בארווווווור שאפשר ללדת בלי אפידורל!!! אני ילדתי, חוויה מדהימה. כואב מאד. אבל אני מחשיבה את זה בתור אחת החוויות המדהימות של חיי!!! גם עכשיו ב"ה מתפללת ללדת ללא אפידורל!
[
תודה לכל התגובות. אני עדיין מפחדת מזה, אולי בגלל שהתבגרתי מעט בשמונה שנים מהלידה הקודמת. בכל אופן יש לי עוד חודשיים לחשוב על זה... אז אולי אני התגבר על הפחד. פשוט בלידה השניה מי שעשה לי את הזריקה בגב היה מתמחה באמצע הלילה, שרק קם משינה. אני מקווה שהפעם זה יהיה ביום ורופא בעל נסיון.
לבנתיים שיהיה יום מקסים לכולם ונראה שיש פה פורום ממש תומך, פעיל ונפלא.
ביי ביי. פלורנסיה
תראי בחדר לידה מה קורה איתך. עכשיו קשה לקבוע... תלוי איך המצב יהיה שם. בהצלחה ולידה קלה!
תודה
ציטוט:פורסם במקור על-ידי מימילנד
תראי בחדר לידה מה קורה איתך. עכשיו קשה לקבוע... תלוי איך המצב יהיה שם. בהצלחה ולידה קלה!
פלורנסיה
אני בלידה הראשונה ילדתי בלי אפידורל - אני יכולה להגיד לך שאני מתפללת שגם בלידה הזו אני לא יקח אמרו לי שהאפידורל רק מעכב את הלידה ויש כאבים מהאפידורל
הייי, בלידה הראשונה לקחתי אפידורל, בשנייה לא הספקתי, ובשלישית- קרה לי מה שקרה לך! פתאום זה מאוד הפחיד אותי.. שידקרו לי בעמוד השדרה!! מקום כ"כ רגיש ומסוכן. אז התפללתי שאני גם לא יספיק..
אני באושר מצטרפת לליבי,יסמין ופיתוש
מרווה ופיתוש אני מקנאה בכן, אני גם מקווה להגיע בפתיחה של 10 לחדר לידה . מקווה גם ללדת בלי בכל אופן תמיד יש את האופציה לקחת אז מקסימום.... נחיה ונראה שנגיע לגשר נחצה אותו .
פלורנסיה
את יותר צעירה ממני, ואני ילדתי כמו גדולה בלי אפידורל!! זה אפשרי והכל תלוי בך! זה הרבה יותר קל בלי לדעתי. האפירודל הזה עשה לי רק כאבי גב