שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות שדיברתי עם אחות של בריאות כללית, אני עדיין חוששת.
    התחילו לי צירים שאינם סדירים לפני שבוע ... שלשום בלילה היה לי צירים אמנם סדירים משך של 45 שניות כל חמש דקות במשך שעה אבל אחרי זה נעלם וחזר אחרי שעה וחצי בערך במשך חצי שעה ולסירוגין... האמת שלא רציתי סתם ללכת לבית חולים כי פעם קודמת מחשש לדליפת מי שפיר הייתי במיון אחרי שדיברתי עם אחות מיון ובסוף לא היה דליפה אבל אמרו לי שהתחילו צירי לידה.
    היום בבוקר הייתה לי הפרשה חומה האחות אמרה לי שזה הפק הרירי מה שידעתי אבל אמרה שלא צריך ללכת לבית חולים רק אם יש כאבים עזים בבטן או דימום או ירידת מים או צירים סדירים וזה יכול להיות אפילו עוד כמה ימים.
    אבל ממה שקראתי במקומות כשיש הפרשה חומה צריך ללכת למיון. מה לעשות ? ? אני לא רוצה ללכת סתם..

בנוסף שמתי עכשיו את התחבושת שבודקת שאין ירידת מי שפיר אם יש ירידה אני יודעת שאני חייבת ללכת למיון אבל אם אין מה לעשות ? יש לציין שיום חמישי אני נכנסת לשבוע 40
1 תגובות
עמוד 1
  • באיזה שלב בהריון את?

אם הצירים מתגברים אז ללכת למיון
    ההפרשה החומה זה ככל הנראה הפקק הרירי.
    אם את מרגישה פחות תנועות עובר ללכת למיון.

ובכל מקרה אם את לא רגועה עדיף ללכת למיון.

[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה