בדיקת דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני חדשה כאן..
    אני כרגע באמצע שבוע 7 ומחר יש לי בדיקת דופק..
    ואני ממש אבל ממש לחוצה!!!
    אין לי יותר מידי תופעות אז אני לא כל כך מרגישה בהריון.ואני מפחדת שיש משהו לא תקין..
    בנות יש כאן מישהי שגם היא היתה היסטרית לפני הבדיקה ואם כן איך מסתדרים עם זה?!?!?
    אם היה הריון לא תקין יש סימנים שאני יכולה לדעת מראש???

תודה..
6 תגובות
עמוד 1
  • לא הייתי לחוצה ,אבל בהחלט יכולה להבין את הלחץ... זה קשה כשאי אפשר להרגיש שבאמת הכל בסדר שם . אבל תחשבי חיובי .... בשבועות האלה אין הרבה דברים שיכולים להצביע שמשהו לא תקין אולי רק דימום קשה ,בכל מקרה בהצלחה מחר בבדיקת דופק
  • שיהיה בהצלחה מחר
  • מובן לחלוטין
    תמיד יש את החשש הזה . הוא טבוע בנו לצערינו
    אבל עדיף לחשוב חיובי ולהאמין שהכל בסדר .
    אגב , התופעות יכולות להגיע עוד מעט .... מקווה שלא אבל שתדעי שגם אם אין תופעות זה לא אומר כלום לגבי ההריון .
    שיהיה בהצלחה רבה

• מובן לחלוטין
    תמיד יש את החשש הזה . הוא טבוע בנו לצערינו
    אבל עדיף לחשוב חיובי ולהאמין שהכל בסדר .
    אגב , התופעות יכולות להגיע עוד מעט .... מקווה שלא אבל שתדעי שגם אם אין תופעות זה לא אומר כלום לגבי ההריון .
    שיהיה בהצלחה רבה

• לא לכולן יש תופעות וגם כל הריון הוא שונה כמו שמיכל אמרה תקווי שלא אבל זה יכול להגיע לך ממש אוטוטו

תחשבי חיובי זה מאוד חשוב לך ולעובר.
    מאחלת לך שיהיה בהצלחה מחר והמשך הריון תקין!
  • טבעי לחלוטין..
    שיהיה מיליון בהצלחה מחר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה