שאלות לגבי גלולת סרזט והריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר!!
    אני שנה לאחר לידה, מניקה רק בלילה (אחרי הבקבוק הראשון...) ולוקחת גלולות סרזט. בשבועיים שלושה האחרונים פיספסתי גלולה ולא שמרנו... חששתי שאני בהריון (כי היו לי כמה תופעות שיש לי אותן בהריונות) ולא לקחתי את הגלולות 3 ימים. בינתיים עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון ויצא שלילי.
    השאלות שלי הן כדלקמן:
    1. היום לקחתי גלולה שוב, סה"כ גלולות שהחסרתי 3. האם יתכן שלא אקבל מחזור בעקבות לקיחת הגלולה שוב?(בהנחה שאני מניקה?)
    2. ראיתי באתר הקופ"ח שלי מידע לגבי התוצאות והיה רשום שם שרמות נמוכות של חלבוןHCG יכולות להצביע גם על הריון חוץ רחמי. האם יש מה לחשוש? (קיבלתי ערך נמוך מ-2)
    3. אני שוקלת 77 ק"ג, ראיתי באינטרנט (באתר שמאגד את כל ההנחיות הרפואיות של כל התרופות- עלון לצרכן) שמשקל יתר מפחית את יעילות התרופה (מעל 75 ק"ג) איך זה יכול להשפיע?.?
    תודה מראש!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. האם את מקבלת מחזור כבר עכשיו או לא ?
    2. לא, הבדיקה היא שלילית להריון לא בתוך הרחם ולא מחוצה לא
    3. כאמור, מפחית את יעילות התרופה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה