איפה אתן רואות את עצמכן .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעוד 10 שנים????.

18 תגובות
עמוד 1
  • אהיה בת 32, וואו זה ים זמן
    מפחיד.....

בע"ה אהיה אמא ליותר מ-2
    לא משהו קיצוני מדי
    רואה את עצמי אמא במשרה מלאה עם ילדים מאושרים ובעל מאושר
    כמובן בריאות אין סוף
    בעזרת ה' אמן שככה יהיה

• שיררררה נשמע טוב!!!

• סמנכ״לית בחברה (או מנכ״לית)
    אחרי כמה שנים טובות בארה״ב
    עם עוד שני ילדים, בית בלי משכנתא
    עובדת ונהנית מהחיים הטובים

• וואו אז אני יהיה בת 37....עם 6-7 ילדים בעז"ה......מקווה לפתח את הקרירה המקצועית שלי.....משפחה שמחה ומאושרת והעיקר בריאה.
  • אני מבינה שזה בהמשך לשירשור הקודם

יעל
  • עם 2-3 ילדים,
    עם בית משלי,
    חיה באושר...
  • עוד 10 שנים?!
    אממ כמובן להרחיב את משפחתנו בעוד איזה 2 ילדים
    ומבחינה מקצועית,רואה את עצמי מיילדת מוסמכת שממש מצליחה בתחום..
    עם עבודה קרובה לבית כמובן...

הלוואי...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."

• אני אהיה בת 37.5 ובעלי בן 40 (!!!), יהיה לי בית שלי (סוף סוף!) ועוד שני ילדים (עוד בת ובן), אני אהיה רופאה, כנראה בבית חולים, עם התמחות בילדים/נשים/פנימית/כירורגיה כללית

• את מזכירה לי שביום החתונה שאל אותנו הצלם וידיאו איפה נהיה עוד 10 שנים אז הייתי בטוחה היום כול כך הרבה השתנה שאני כבר לא בטוחה לצערי בכלום... רק חולומת ומקווה...
  • יאבאלה אני אהיה זקנה בת 45

ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
  • איזו שאלה פילוסופית.
    אז אני אהיה בת 37. מקווה שעד אז יהיה לנו עוד ילדון/ילדונת.
    עובדת בעבודה שאני אוהבת וחיה בדירה משלנו.
    בעלי עובד בעבודה שהוא אוהב אבל חוזר כל יום הביתה. (כרגי הוא ממש אוהב את העבודה, אני פחות)

• מקווה שבעוד 10 שנים כבר לא נחיה בעבדות מודרנית.
    שנשים (כמוני) שרוצות לגדל את הילדים בבית, תהיה להן האפשרות לעשות זאת בלי מבטים נוקבים מהסביבה ובלי להרגיש שחיים במינוס תמידי, כי מה לעשות? הכלכלה המעוותת של היום מבוססת על הכנסה של 4 משכורות וחצי.

בעוד 10 שנים אני מקווה לראות שכל הזוגות עוברים הכשרות הורות לפני הכניסה להריון, שיכינו אותם לעבודה בזוגיות לפני ואחרי הילד, שיכינו אותם לתקופת ההריון והתקופה שלאחר לידה וכמובן לחיים במשפחה מורחבת.

מקווה שלכולנו יהיה טוב!
  • וואו! אני אהיה זקנה, בת 39....אמאל'ה!

• dkny - ועל זה נאמר אמן !!!!
    שאלתי איתכן ולא עניתי בעצמי....
    אז כפי שניחשתן זה בעקבות השירשור הקודם...

• אוף.. זו שאלה שתמיד אני מנסה לברוח ממנה כי אני פשוט פוחדת - כרגע אין לי כמעט כלום שהוא שלי ואני ממש מפחדת שזה ישאר ככה..
    בעוד 10 שנים אני אהיה בת 32 עם ילד בן 11+!!
    אני רואה את עצמי חיה במקום אחר.. אולי בחו"ל עם לא יותר משני ילדים..מעבר לזה נורא קשה לי לדעת כי דברים משתנים כל כך במהירות שכלום פשוט לא צפוי
  • אוף.. זו שאלה שתמיד אני מנסה לברוח ממנה כי אני פשוט פוחדת - כרגע אין לי כמעט כלום שהוא שלי ואני ממש מפחדת שזה ישאר ככה..
    בעוד 10 שנים אני אהיה בת 32 עם ילד בן 11+!!
    אני רואה את עצמי חיה במקום אחר.. אולי בחו"ל עם לא יותר משני ילדים..מעבר לזה נורא קשה לי לדעת כי דברים משתנים כל כך במהירות שכלום פשוט לא צפוי
  • בבית משלי , 3-4 ילדים
    עם רשת של פעוטונים משלי
    ב"ה הלוואי

• אמן שכל החלומות של כולנו יתגשמו!!!!!

אני בעז"ה שואפת להיות אמא ליותר מחמישה ילדים, אשת קריירה מצליחה וכמובן שלא לשכוח את הבית וחיי משפחה שהם מעל הכל.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה