סקר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• באיזה גיל פחות דואגים שלא יגעו בשטויות וכו'? סביבות 3?
    באיזה גיל אפשר להתקלח כשהילד נמצא בבית ולא ישן?סביבות 5?
    ולשאלת השאלות - באיזה גיל לדעתכן אפשר להשאיר ילד בבית ולצאת? האם בגיל 6? האם 8? 10?
15 תגובות
עמוד 1
  • דואגים - תמיד! הגדולה בת 5 ונוגעת לי בהכל

ortal_halag@walla.co.il

פייס: ortal_hori
  • החוק הוא מגיל 6 אפשר להשאיר לבד אבל לדעתי לא פחות מגיל 9
    דואגים תמיד ועושים שטויות בכל גיל רק השטויות משתנות
    אני הלכתי להתקלח ל5 דקות כשאיתמר היה בן 3 אני חושבת כשידעתי שהוא בחדר ואין שום דבר מסביב שיכול לסכן אותו
  • אני מתכוונת ב"לדאוג" לדברים כמו למשל שהוא לא יפיל על עצמו איזה מתלה כביסה או משהו.. חחח כאילו מתי הם מתחילים ללמוד להזהר
  • אני מתכוונת ב"לדאוג" לדברים כמו למשל שהוא לא יפיל על עצמו איזה מתלה כביסה או משהו.. חחח כאילו מתי הם מתחילים ללמוד להזהר
  • לדעתי דאגה כמעט תמיד תיהיה גם ילד בן 6 יכול לגעת בחומרים מסוכנים .
    להתקלח - נראה לי שזה תלוי באישיות ובאופי של כל אחת . אני לא התקלחתי כשהדס היתה ערה עד עכשיו . אולי מעל גיל 5-6 כשאין ברירה ....

• גם אני לא התקלחתי כשהוא ער אף פעם.. חשבתי שאני היסטרית חחח
  • לא להפיל על עצמו מתלה כביסה אפשר ללמד אותו כבר מעכשיו
  • אני חושבת שעד שלא יעברו את גיל ההתבגרות צריך לשמור ולפקח שלא יגעו בהתחלה בשטויות,ויותר מאוחר ב"שטויות גדולות"

אני מתקלחת רק כשהילדים ישנים או בלולים עם משחקים ככה שאני רגועה
    וכשהיו תינוקות הייתי שמה בסלקל ליידי בתוך המקלחת (ומתקלחת במקלחון אז הם לא נרטבים)

ולהשאיר לבד בבית אם זה 2 דקות למכולת אז אולי אולי בגיל 10,
    אבל לצאת ממש נגיד בערב או משהו כזה לא לפני גיל 12-13וזה גם נראלי יהיה עם 20 טלפונים
    אנחנו בתור מבוגרים לפעמים קורה לנו דברים בלי לשים לב,אז ילדים בכלל שהם לא חושבים מספיק,צריך שניה אחת של חוסר זהירות וזה ממש מסוכן..

ויש מצב שאני אמא חרדתית
    טוב חרדתית פלוס
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • רותם את ממש לא היסטרית.

אני חושבת בדיוק כמוך
  • דאגות יהיו לנצח כשנולדים הילדים מתחתנים עם החרדות! להשאיר לבד לא לפני גיל 12 לפחות! וכשאני נאלצת להתקלח כשבעלי לא בבית אני מכניסה את שני הילדים איתי למקלחת( יש להם כבר מקומות קבועים ) או משאירה דלת פתוחה ושמה להם משהו מרתק בטלוויזיה ומתקלחת ב2.5 שניות!
  • באיזה גיל פחות דואגים שלא יגעו בשטויות וכו'?
    אין גיל מסוים יש ילדים בני 10 שיחליטו לשחק באש למשל זה תלוי לפי אופי של ילד.
    באיזה גיל אפשר להתקלח כשהילד נמצא בבית ולא ישן?
    אני עד היום לא מתקלחת כשילדות ערות רק כשבעלי בבית או לעתים נדירות כשהן ישנות.
    ולשאלת השאלות - באיזה גיל לדעתכן אפשר להשאיר ילד בבית ולצאת?
    לא לפני 12 לדעתי אבל זה גם תלוי באופי של הילד

• בלי קשר לגיל אני חושבת שזה קשור מאד לבגרות של הילד עצמו.
    הבכור שלי בן 5 ובעיניים עצומות אני יכולה להשאיר אותו עם הקטנים וללכת להתרחץ והוא ישמור עליהם כמו נץ. אני לא עושה את זה כי זו אחריות כבדה לילד בן 5 ובא לי שהוא יהיה ילד.מאז ומתמיד הוא היה ילד אחראי, ובכל זאת הוא ילד.
    האמצעי שלי לעומת זאת, בן שנתיים וכשאני מתקלחת הוא נכנס איתי לחדר ופשוט מחכה. אני יודעת שאם אני אשאיר אותו בלי השגחה, או שלא יהיה לי בית-הרע במיעוטו, או שלא יהיה לי ילד...
    והפיצי שלי, כמובן נכנס איתי לחדר, אין מצב שהוא יסתובב בבית בלי השגחה
  • כרגע אין מצב שאני מקלחת כשדור ער. הוא כל רגע ייכנס ויצא וזה במקרה הטוב..

אני חושבת כמו רותם בגדול.

בגדול, בכיתה ד' כבר אין צהרון, ולכן, נראה לי שזה הגיל שילדים חוזרים הביתה מהבי"ס לבד לבית ריק.

לא אשקר אם אומר שזה לא מלחיץ אותי מעכשיו..

• מאד תלוי באופי של הילד.
    אם הילד שובב לא היתי משאירה לדקה עד גיל 18 (כי אח"כ זה קצת הזוי שאמא רודפת אחרי הילד והוא כבר יכול לנהוג).
    אני יכולה להגיד לך, שעל אוריקי אני סוכמת, הוא לא יעשה שטויות, אז עליו אני פחות שמה עין (עדיין משגיחה כמובן לא משאירה לבד בבית). הוא גם מאד מודע לסכנות (כי אני מסבירה לו הכל מה מותר ומה אסור)
    אמילי מאד שובבה, אז לידה אני מפחדת למצמץ.
    ובכל מקרה, להתקלח כבר יצא לי כשהם ערים, לשמחתי הרבה יש לי מקלחת ענקית בבית אז הכנסתי את אמילי איתי לחדר אמבטיה, נתתי לה משחק והתקלחתי כשהיא מחוץ למקלחון, אוריקי באותה השעה שיחק בחדר משחקים.

את אח שלי ואותי השאירו לבד בבית מאז שהינו בני 4-5, אבל שנינו הינו ילדים טובים ואחראים מאד - אני לא מתכוונת לעשות את זה בשום פנים ואופן בגילאים הללו.
    אחרי גיל 10 אשקול את הנושא, תלוי באופי של הילדים!

[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה