מפגש יום חמישי 17:00 במשחקייה חוצ׳ות המפרץ - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלאה - אנסטסיה ליבי נופר מאיושקה ליאת טלי יוליה ועוד ועוד ועוד - חיפאיותתתתתתתתתתתתתתת יקרותתתתתתתתתתתתתת
חמישי הבא כן? אני בפנים
ישששששש
רק עכשיו ראיתי .אני בלי מחשב כבר שבוע):
חחחחחח מאיושקה יום חמישי הבא חחחחחח
הגברת שלנו פשוט שונאת ג'ימבורי, מבחינתה לרוץ במרחבים פתוחים כל היום כך שאני אוותר... אשמח אם נתארגן מתישהו לאיזו ישיבה בבית קפה
אנייייייי רוצה
איזה כיףףף יאללה בנות תצטרפו:) יוליה גם מפגש רק של אמהות נעשה.. אולי בכל זאת תבואו?
יש בתשי
שונאת את המשחקייה בלב המפרץ בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
ליאת תקראי שוב כתוב חוצות המפרץ אז אין תירוץ
בדקתי, ואם זה בקניון חוצות המפרץ כמו שהבנתי שזה, צפויה לי שעה נסיעה לכל כיוון.
המממ... לא נראה לי. אחה"צ בר כבר עייפה. זו לא שעה טובה לטרטר אותה בדרכים עקלקלות.
פעם אחרת, עדיף במרכז. ואז אם אנחנו בשבת אצל ההורים אז שישי זה אידאלי למפגש.
קרן ממי חוצות המפרץ זה לא קניון בטח רראית קניון לב המפרץ וזה לא שם וממי פעם הבאה נקבע בחופש כלשהו (אולי אפילו ביום הבחירות חחחח) ככה יהיה הרבה זמן
סיון - מה שראיתי זה ברחוב החרושת (נדמה לי) בחיפה. לא לזה התכוונתם?
איפה זה בדיוק? משך הנסיעה שונה משמעותית למקומות שונים באזור חיפה.
יש שם תחנת רכבת חוצות המפרץ ככה קוראים לזה
גם אנחנו בפנים. איפה בחוצות המשחקייה?
[
ליבי אנחנו כנראה ניסע ברכבת אז אם אתם באים מנהריה, אפשר ליסוע ביחד..
אני אשאל את חברה שלי מהעבודה איפה זה
איזה כיףףףףףף
TALOLI אני עם רכב צמוד. כמה אתם? יש לי 2 מקומות. לא מתאים לי להיסחב ברכבת עם 2 ילדים קטנים ובטן ענקית. מה שגם יש בעיה להחנות את הרכב ליד הרכבת (אני לא גרה בנהריה אני מעין יעקב) ואני כבר במצב שמאד קשה לי ללכת. (כואאאאאאבבבב)
אני גם עם רכב סתם שונאת לנהוג.. אני גרה 5 דק מהרכבת אז אם יש רכבת לאן, שאני צריכה אז אני מעדיפה:) אנחנו שתיים אבל כדי שנבוא איתך תצטרכי להיכנס לנהריה, כדי שאני אעביר את הכסא ואני לא רוצה לטרטר אותך. אם בעלי יהיה בבית אני אבקש ממנו להקפיץ אותנו לטרמפיאדה ואז נצטרף. תודה על ההצעה
גם אני הייתי מצטרפת בכיף... אבל עוד לא ילדתי!!! תהנוווו
תבואי תשבי איתנו אפילו לא תצטרכי לשלם על הכניסה.. בכל מקרה נארגן גם מפגש בערב רק האמהות