שבוע 33 מצג עכוז משבוע 27 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר הדר שלום רב,

ראשית תודה רבה על כך שהינך מגדיש שעות רבות למענה על תשובות הפורום.
    שנית ברצוני לשאול :
    אני בשבוע 33 מצג עכוז
    משבוע 27 העוברית במצג עכוז וה-א.ס מראה זאת
    אני גם יודעת ומרגישה כי היא אינה מתהפכת או מסתובבת בבטן כי אני מרגישה שהיא נמצאצ באותו מקום באותו מצב שגם את זה ה-א.ס. מראה.
    אני
    מרגישה את הבעיטות רגליים שלה באותו מקום ממש ממש למטה בפתח ואת תנועות הידיים למעלה וכך גם רואים בא.ס. יש דופק ב"ה
    הכל נראה בסדר ותקין והיא גדלה ומתאימה לשבועות ההריון .

ומצד שני לא יודעת למה לא מסתדר לי שכלית והגיונית כי משבוע 27 היא נמצא באותו מנח / מצג זה לא נראה לי הגיוני . בפרט שזה לא הריון ראשון שלי ובהריון הראשון שלי ילדתי תאומות ותמיד תמיד הרגשתי אותן זזות ומתהפכות ממש בבטן ולא רק בועטות וכאן אני מרגישה רק בעיטות ללא תזוזות על שינוי מקומה ברחם.

זה גורם לי לחשוב שאולי היא תקועה מסיבה כלשהי שאני לא יודעת מה היא ?
    וסיבה נוספת שאני יכולה לחשוב עליה הינה חבל התבור , אולי היא סבוכה או קשורה ח"ו בחבל התבור ?
    זאת השערה שהעליתי בפני טכנאית האולטרסאונד ביום חמישי אך היא אמרה לי כי אין יכולת לבדוק או לראות את מצב חבל התבור באולטרסאונד? האומנם כך ???????? או שפשוט היא לא ידעה לראות זאת ?

בקיצור ד"ר אני מאוד מתוסכלת ומלאת מחשבות בנושא מאחר ואני ממש ממש לא רוצה ללדת בקיסרי שוב , את התאומות ילתדי בקיסרי כי הראשונה היתה עכוז והגעתי לשבוע 38 וכבר לא היה מה לעשות , אך ההחלמה של הקיסרי היתה לי סיוטית וטראומטית ולכן נפשית רגשית ושכלית אני לא מסוגלת לחשוב על קיסרי נוסף.

האם הינך יכול להאיר את עיייני בסיבות נוספות שיכולות להיות כי התינוקת נמצאת במצב זה ?,

תודה רבה וסליחה על אריכות הדברים.

יישר כח על פעלך.

טל

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לרוב אין יודעים מה הסיבה לכך
    דברים שאפשר לבדוק: 1) חבל הטבור סביב צוואר, בהחלט ניתן לראות באולטרה-סאונד
    2) מחיצה או מום אחר ברחם - אבל זה בוודאי הייתה יודעת מהניתוח הקודם

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה