:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףף אני בעבודה ועם גוש בגרון ועם בריכה של דמעות בעיינים...
    המחזור מאחר לי ב3 ימים.. וכן הייתי מאושרת מזה.. הייתי בטוחה שאני בהריון..
    עשיתי הבוקר בדיקת בטא.. והיא שלילית..
21 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים קורה שהמחזור מאחר.
    הוא לא שעון שוויצרי
    לפעמים הסיבה היא מוצדקת (
  • מאמי שלי

• ליבי אמרה הכל.....יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר, אל תיפול רוחך
    פייס: ortal_hori

• ב"ה

• תודה בנות..

• מאמי יהיה בסדר בסוף תקלטי
    [/center]
  • רוצה לשתף אותך, שעם עידו, בתחילת הריון (ביוץ מאוחר) 3 בדיקות ביתיות ובדיקת בטא הראו שליליות, וכששאלתי את הרופא (משפחה) אז איך זה שעדיין לא קיבלתי מחזור (עשיתי בטא אחרי 4-5 ימי איחור), הוא אמר שנחכה חודש ואם לא יגיע המחזור נתחיל לעשות בירור מה לא תקין. אמרתי לעצמי שאין מצב שמשהו לא תקין (זה היה ההריון הראשון) ופשוט האמנתי שאני בהריון.
    אחרי שבוע וחצי אכן בדיקה ביתית הראתה ח-י-ו-ב-י.

מאחלת לך שזה אותו סיפור כמו אצלי ואם לא, אז יש עוד חודש.
    בהצלחה
  • שני ממי, גם אני איתך באותה סירה... מה לעשות, כשיגיע הזמן שלנו ניקלט והכי חשוב שיהיה בידיים מלאות הפעם !!!! דרך אגב, חודש שעבר איחר לי בשבוע, לא האמנתי כשראיתי את בדיקת ההריון, כמעט שברתי את הסטיק מרוב תיסכול....... יאללה, צריך לתת עבודה ולא לשכוח להינות ממנה גם
  • האמת, גם דניאלי הייתה לי הרגשה שאני בהריון. רק חבל ש8!!!!!!!! בדיקות ביתיות הראו שלילי כל פעם

• טריליון

• מחבקת אותך חזקקקק

• מחבקת אותך חזקקקק

• מצטרפת לדבריהן של הבנות ומחזיקה אצבעות
  • מאמי מלא

• תודה בנות אין עליכן..

• אל תהיי עצובה מאמי, הכל בא בזמנו
    חוץ מזה שיכול להיות מאוד שעשית את הבטא ממש מוקדם
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • מאמינה בלב שלם שיהיה בסדר מחכה איתך בקוצר רוח ליום חמישי ומחזיקה לך אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה