היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נשמע שאתם נמצאים בסוג של שגרה שוחקת... ובנוגע לפיזיות - תנסי את ״לחמם״ את האווירה ולהפוך אותה לרומנטית אולי בגדים תחתונים מחמיאים אולי ארוחת ערב רומנטית בערב לפני... כדי שהסקס לא יהפוך לחובה בנאלית כזו חייבים להוסיף טקסיות מסוימת. אני יכולה להבין אותך לגמריי אבל אל תתייאשי! תנסי לתפוס אותו ברגע לא צפוי ולחבק אותו ולומר לו שאת אוהבת וכשאת מקבלת אותו אחרי שהוא חוזר מהעבודה תגידי לי שהתגעגעת אליו... מקוה שזה יעזור מעט בהצלחה!
מלא
את פשוט תשושה, שחוקה ועייפה!!!!!!! אתם חייבים לצאת לדייט לוהט רק את והוא. להסתכל אחד לשני בעיניים ולהשתחרר! להיזכר למה בכלל מלכתחילה התחתנתם! ללטף אותו לנשק אותו בפנים
לתת לו הזדמנת להשמיע את קולו וממי, כן. לפעמים צריך רק מגע גופני כדי לשחרר מתח. זה עוזר לא רק להם, זה עוזר גם לנו. אחרי סקס הדברים נראים אחרת, פחות דרמטיים אין מה לעדת זה צורך הישרדותי- במתותא מהנזירות שמתנזרות גם ממין
מאמי השיגרה והטיפול היום יומי בילדים ובבית יכול לשחוק ואז הכל נראה מעצבן ולא בא שום דבר אבל תנסי קצת לטפח את הזוגיות תצאו יחד דברו ואז הדברים נראים אחרת כששוברים את השיגרה פתאום מתמלאים בכוחות אחרים
קראתי את התגובות של הבנות ואני מסכימה איתן. אולי זו פשוט שיגרה שוחקת ואתם צריכים איזה שינוי שירענן.
שולחת מלא חיבוקים
מסכימה עם כל מה שכתבו מעליי זה אכן קשה השגרה הזו
מסכימה עם כל מה שאמרו לך הבנות מעלי
את יכולה לעשות הרבה שינויים בתוך הבית אפילו קטנים וזה מאוד ישפר. אבל תדעי שתמיד יש תקופות בחיים וככה זה אולי זאת רק תקופה שכבר תחלוף.
ב"ה
בנות! תודה על התגובות והעידוד! אני יודעת שזאת השיגרה,, לא נראה לי שיצאנו לבד אפילו פעם אחת מאז חגי נולד
אני מאוד מבינה אותך אבל אני יכולה להגיד לך שזו תקופה חולפת וזה בדוק!!! ברגע שאת ובעלך אוהבים אתם אוהבים נקודה אין מה לעשות לפעמים יש תקופות שבא לכם לקפוץ אחד על השני ולפעמים קצת יורד אחד מהשני זה קורה בכל זוגיות אני בטוחה בזה גם אני עכשיו בתקופה הזו אבל אני לא מתלוננת כי בלי התקופה הזאת לא תהיה תתקופה היפה וכשאנחנו הנשים חושבות על זה אז אנחנו אומרות לעצמנו אהה הוא רוצה אותי רק בשביל העניינים במיטה גם לי זה עלה אתמול לראש ואז אמרתי לעצמי זה לא ככה שתדעי לך..יש ימים ויש ימים כמו שלך לא בא עליו לפעמים ככה גם ההפך וזה נורמלי לחלוטין..יש ימים שכשאנחנו הולכים לישון הוא לא מוכן לעזוב אותי כל הלילה הוא מחבק אותי ויש ימים שהוא אפילו מעיף אותי ממנו חחחחח זה לא אומר שנגמרה האהבה ביננו או משהו כזה..
תראי, אני חושבת שבשנים האחרונות זה כ"כ קל ופשוט להגיע למצב כמו שלם.. בשביל להחזיק זוגיות צריך להלחם, לעבור תקופות יבשות כמוש לכם ולשקם כל יום מחדש את הזוגיות..
יש תקופות כאלה שבן הזוג נראה כזה מכוער ואנחנו לא מבינות בכלל למה נמשכנו פעם.. מה הדליק אותנו בכלל?!!? בנוסף לזה שזה נהיה נורא מגניב היום שכל דבר נמאס אחרי יומיים, הדברים בכלל בחיים שלנו שמחזיקים הרבה זמן נעלמו מהעולם! העולם נהיה נורא קצר מועד.. נמאס לי ממשהו אני זורקת כי אני יכולה לקנות עוד אחד בזול..
הדבר היחיד שנשאר שונה בעולם הוא המערכת הזוגית.. (אלא אם כן את רואה גירושין כמשהו מגניב..) המערכת הזוגית דורשת השקעה של שני הצדדים לאורך זמן, תיקונים פה ושם.. היא דורשת תשומת לב, ואסור להזניח.. היא דורשת זמן איכות ביחד. היא דורשת פתחון לב, רגישות..
זה לא משהו שאפשר להגיד- נמאס לי, בואו נעבור הלאה..! גם אני פעם הייתי נורא מתרגשת שבעלי היה חוזר מהעבודה והיום זה כבר מהשגרה, אבל צריך למצוא דברים אחרים להתרגש מהם..! ברור שהניצוצות שהיו פעם, כבר לא מרטיטים לנו את הלב היום. אבל עם העבודה הנכונה זה הולך נפלא! דברי עם בעלך, תשמעי מה יושב עליו.. תשמיעי לו מה יושב עלייך. ותגיעו לפתרון. אני בטוחה שתגיעו..