קרן חמישה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנוגע לשרשור שלך..
    קרן קודם כל הכתיבה שלך מדהימה.. מה שכתבת הוא עצוב וקשה אבל כתבת את זה כל כך בחוכמה, מיתוך מה שכתבת אני רוצה להגיד לך שלפני כל ההחלטות הפזיזות תחשבי שאתם במצב מאוד לא פשוט כרגע אתם לא חיים ביחד, כמובן שבעלך ירגיש שאת רחוקה ממנו ולא מתייחסת לנסיונות הקרבה שלו כי
    א. אתם לא גרים ביחד
    ב. את בחורה שיותר דומיננטית בקשר רואים את זה וגם אני כזאת לכן אני מבינה מיתוך מה שכתבת שאת לוקחת על עצמך המווון וכל דבר צריך את המילה השלך כי את סוג של "גבר" בכל מני מובנים בבית.
    זה מה שגורם לך גם להיות יותר קשוחה ופחות חביבה ועדינה לבעלך.
    ביין היתר אני ובעלי חזרנו בתשובה אז הבעלים הופים להיות עדיני נפש ואנחנו לא בדיוק עדינות נפש בגלל האופי האחראי והדומיננטי יותר בבית.
    אבל תדעי שאני אחרי שנתיים של נישואין (עכשיו אני כבר נשואה יותר) הבנתי שאני צריכה לשנות את היחס שלי מעט להיות קצת יותר נשית, יותר עדינה כמו שהם אוהבים
    אני מבינה אותך, מבינה שאת לא רוצה בזה, טוב לך איך שאת אבל תנסי בשבילכם, בשביל הזוגיות ובסופו של דבר גם בשבילך!
    אולי זה נשמע לך עכשיו להוריד מעצמי או הוא התחתן עם אישה א, ב,ג הוא ידע טוב מאוד מי אני שלא יצפה עכשיו לשינויים אבל כן מה לעשות לפעמים אנחנו צריכים להשתנות בשביל שדברים יסתדרו בצורה טובה לשני הצדדים ושיהיה טוב לו גם לך יהיה טוב וכן להיפך, המטרה שלך היא שהזוגיות שלם תהיה טובה לא רק ש-לך יהיה טוב, לכן אני כן ממליצה לך לשבת איתו לשיחת תיאום ציפיות אבל רק אחרי שהוא כבר יעבור לגור איתך שוב כי כרגע יש מרחק פיסי בינכם שגורם למרחק נפשי ריגשי.
    ששפיצתי את הבית שלי גרנו אני ובעלי אצל חמותי.. חודשיים וחצי!!!!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• היי!

• קרן אני מצטרפת לבדויה ההריונית

גמני חושבת שצריך פשוט לשחק תפקיד כפול לידם. כשאת לבד להיות חזקה וכשאת איתו להיות שברירית

הם מתרגלים מהר מאוד שהכל על כתפינו ולכן צריך לחנך- כן כן , בפירוש לחנך!!!! אותם שאת נשית מאוד, עדינונה שכמותך, קשה לך כאן וקשה לך כאן ומזל שיש לך שכל ואת לומדת לרפואה, אבל את זקוקה לגבר לידך בבית

אני בטוחה שהחזרה בתשובה מקשה על חיי הנשואים אבל מהיכרות עמוקה עם הדת בעברי- יש הרבה מטלות שהגבר צריך לעשות לאישה על מנת לספק אותה!!!

מתוקתי, בעלך מסכן גם כן! הוא חזר לכנפי אימו למקום שכביכול נוח לו כרגע לשנות בו
    אני בטוחה שבלילות הוא תוהה לעצמו מתי כבר יעוף משם ויהיה איתך. רק איתך!!!!! על אישה כמוך לא מוותרים והוא יודע את זה.
    הרבה סבלנות. זאת תקופה מאוד לא פשוטה לשניכם.

שמרו זה על זו

• שם בדוי כל מילה שלך נכונה ואני מקווה שמילותייך ועידודינו רק יחזקו את קרן

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • תודה על התמיכה יקירותי,

• בדויה, אהבתי מאוד את מה שכתבת !!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה